Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smrcko, Štefica, bromelija, kamilica, fuksija, Lantana, slavonka zahvaljujem vam na posjeti!!! Takve pasiflore si već dugo želim i kad sam naišla na njih morala sam kupiti,komad je bio 36 kn. Probat ću ih zapelcati pa će biti i nešto za podjeliti. Samo nisam pametna kad je najbolje,već sad ili da čekam proljeće. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ukrasni slak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
napokon je i kod mene dragoljub procval
![]() |
|
![]() |
|
neumorna datura
![]() |
|
![]() |
|
cvjetni bučkuriš
![]() |
|
![]() |
|
netko je rekao da glicinija cvate dvaput. Moja evo i treći put bude!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Đavolji bršljan mi je nekako slab,sad je dobio lojtricu. |
|
![]() |
|
budući stalak,radi ga naravno mm ![]() |
|
![]() |
|
a ovo je novi,dobila sam ga od susjede,bio je crni pa sam se igrala s bojama
![]() ![]() i još uz dodatak,kanticu-isto mojih ruku djelo
![]() |
|
![]() |
|
i onaj stari u novom ruhu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo za tebe i TM, kako će tek to lijepo izgledati krcato cvijećem...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow passiflora me oduševila, prekrasna boja
![]() fino si se poigrala bojama..upravo bi mi jedan ovakav okrugli stalak bio idealno riješenje..moram to malo potražiti po dućkasima |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....prošetala i ja po tvom vrtu....bravo, baš si vrijedna.....bojane stalaže su vrlo slatke....
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jako lijepo..... kak ti se drže suzane?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
super stalci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
korijenko, kontesa, manči, mama hvala na posjeti mom malom vrteku, nadam se da ću ga druge godine uspjeti proširiti,pa će biti još ljepše!
|
|
![]() |
|
hvala hana. Suzike ljepo rastu!!! A zanima me dal su one jednogodišnje il trajnice?? Ne vjerujem da će ove godine cvjetati.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si obojala ove stalke, još kad ih napuniš cvijećem bit će super, čekamo slike
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slak se super razrasto!
Bravo za stalke ,lijepo si ih osvježila!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |