Macak - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno,ček da još neku kombinaciju smislimo pa da dvaput ne šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Može, ako imaš i par sjemenki galiarde.
Hvala hana! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ništa više,draga.ovih dana ću do mame pa ti pošaljem šimšir(tu ćeš i moju adresu odmah imati)
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ima, Baka Bea - bijeli i crveni
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Gledam šta bih naručila iz Decore, ali prvo da još pitam ima li tko LISJAK, drugi naziv astrantia major
|
|
![]() |
|
Može cure, pošaljite adrese.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ja bih gladiole i vodenike a za uzvrat saljem perunike
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jel se ja mogu pribilježiti za lukovice gladiole??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
pozdrav macak.... ja ti nažalost nemam ništa od onoga kaj tražiš, ali ako bi moglo ja bi htjela vodenike(svakakve boje), kadulju, sjeme turskog karanfila i zečije uho????
|
|
![]() |
|
Može, šalji adresu, hoćeš još šta sa popisa?
|
|
![]() |
|
Joj presladak je,ja imam takav no sa nekim prošaranim listovima,bijelo sa nekim crveno..hmm sivim!?
Ja bi taj,ako može.Ako hoćeš pošaljem ti taj šareni.
Adresu imam.
|
|
![]() |
|
Je to je to. Ove godine me iznenadilo cvijetom, valjda sam konačno pogodila mjesto prilikom rasađivanja. Vidi cvijet:
![]() Dogovoreno za šimšir, imaš adresu? |
|
![]() |
|
Jesu sukulenti,no ovo sa prve slike mi je nepoznato,ači lijepo.Jel to isto ovo što i na zadnjoj slici,crveno?
Šimšir ti onda ja pošaljem
![]() |
|
![]() |
|
Evo društvo, mislim da sam završila konačan popis ponude, imate i slike, pa ako kome šta treba javite.
|
|
![]() |
|
Evo par sličica sukulenata, ako su to uopće sukulenti? Ispravite me:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisam ga ni od kog dobila, pa ga još tražim i za inat nitko ga od mojih nema.
|
|
![]() |
|
Ne mogu vjerovati da još tražiš šimšir.Šta ga toliko puno trebaš ili ga nitko nema?
Narezat ću ti ja grane kod mame
![]() Clematise na žalost nemam jer mi susjedin pas obožava gristi clematis.Izgrizo je i moje i njene,svi se posušili.Možda od korjena potjeraju.
|
|
![]() |
|
Mislim, smišljam šta sam sve vidjela, pročitala i poželjela ![]() ![]() Ali već ste mi puno slali pa je red da popunim ponudu. |
|
![]() |
|
Tražim:
šumarice bijele decentre koraljne zvončike ukrasni luk bijeli i tamno crveni clematis perunike vrtnu fuksiju rododendron |
|
![]() |
|
A potražnja? Još je ista?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |