anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 48> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo jedne... Hoće li ta slika više ili šta?!?! Ja jadna čekam i čekam i čekam i imam sijedih više od čekanja tvoje (pristojne) fotke... Ajmo, danas! Odmah - sada - odmah!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I ja hoću sliku..pa pogledaj mene kakvu sam stavila,skoro me šlagiralo kad sam vidla
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anasazija gdje su radovi????
Šta se još nisi privikla na staru situaciju, posao, kuća, frka, strka, panika...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nikako da se ušaltam, sva sam neka usporena i neorganizirana. i taj godišnji.... kao da ga nije ni bilo.
ali valjda bude nešto od radova. sinoć sam nešto malo počela, možda većeras završim... možda!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajmo, ajmo....čamim ekajući da vidim što si lijepoga novoga napravila...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja inače ne zalazim baš u ovaj dio foruma,ne zato jer ne bih htjela nego jer jadna imam dvije lijeve ruke za ovak nešto...... sad sam ostala paf!!! Dakle sad idem nekud plakat.....
a tvoji radovi su divni,pogotovo ogledalo sa bršljanom,boca sa ružama, tegle sa tulipanima,stol .....
morala budem se zimi i ja malo pomučiti možda bi bilo kaj od mene
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hana, hvala ti na lijepim riječima!
![]() drago mi je da sam ti malo "pomogla" da zaviriš i u ovaj dio foruma. nadam se da ćeš i ostati sa nama, a najljepše bi bilo da nam se i pridružiš.
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
čista 5 za radove!
![]() |
|
![]() |
|
omnia, hvala ti!
ali bojim se da bi, ako uskoro nešto ne napravim, mogla dobiti i čistu 1 zbog nezalaganja.
imam nekoliko stvari započetih ali nikako da završim
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ajde završi to čim prije,da možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
evo napokon i ja završila nešto. i kad sam danas poslikala ispraznila se baterija na fotiću pa sam do sada čekala da se napuni
da ne pričam puno...
za sol i papar
![]() |
|
![]() |
|
i (nećete vjerovati) teglice za kaktuse
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
posudice su lijepe ali teglice za kaktuse su s a v r š e n e e e e e e e e
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej super si ti ove teglice za kaktuse baš, a i sol i papr su dobili baš zanimljivu ambalažu.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
posudice,teglice su super,jel su ovo sve salvete?
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
odlične teglice
|
|
![]() |
|
hvala, cure! ove teglice su mi ispočetka bile tak nekako... ne znam... nisam bila baš zadovoljna s ovim mojim jadnim pokušajem kao nekog pittorica, ali kad sam ih sutradan ujutro vidjela baš su mi dobre tako nesavršene. podsjećaju me na mene - nesavršene su ali sam zadovoljna s njima bez obzira šta drugi mislili o tome.
![]() ![]() da, rose, sve su salvete. ovih crno-bijelih imam još par komada pa ako želiš samo reci i stiže
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Anastazija
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hm, izgleda da ni tebi ne smeta ova vrućina :)
prekrasna su mi oba seta, al možda bih ipak malo više izdvojila posudice za sol i papar, možda zato što su sitniji i teži za raditi.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |