Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 140> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dođoh, vidjeh i - kat.rea - super! Tvoja irezina (valjda sam dobro zapamtila - učila si me kako da pamtim) je mala, ali snažna. Vidim, tvoja se penje u visine, valjda će i moja.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Očito ima tisuću utjecaja na rast biljki. Moja begonija žuta je smiješna... moram ju slikati. Isto je u hladu, malo dođe sunca, mrvica... A crvene takve giganstke sam i zaboravila, morala baciti, jer kako su rasle tako se lišće sušilo. Sad s novima, "normalnima" imam više sreće.
Ova tvoja je prekrasna!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
cvakni i zapikni u malu teglicu udomit ćemo
![]() a sad dalje čekamo slikice kat.rea ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pa kaj ako je kriza,ne možemo dvije kave imati
![]() ![]() ![]() E onaj tvoj"crvenko"(nikad mu ime nebum zapamtila)raste ko mutav.Moram mu vrh cvaknuti jer bude do jeseni 1m.visok.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha ovaj smajlić je baš za apstinencijsku krizu, a konti je u pravu, prvo da se svi skupimo, pa popisi, a sjemenje sada dozrijeva....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kava mora uskoro biti obavezno, ali daj se još malo strpi sashka i ne šalji još ček da upotpunim(o) popise
![]() imenjakinjo kod tebe se uvijek dobrano iznenadim čega sve nemaš u vrtu ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vidi me
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A mama što ti mene nasmija -ta ti je dobra -svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ja došla pogledati samo novitete, i pregledala 30 stranica- bilo mi lijepo gledati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šta imaš apstinencijsku krizu
![]() |
|
![]() |
|
Ja ću svakako pobrati sjeme tih bucmastih niskih a znaš da ih budem i na kavu donjela sigurno(mislim,onda kad se sjetite da VEĆ DUGO NISMO PILE KAVU
![]() |
|
![]() |
|
Otoče, tebi sam zaboravila odgovoriti, sobna je biljka.
Shasha, ti si mi uletila dok sam pisala, a ne nije on visok, on je pristojne visine cca 1,2 m, a onaj veliki u vrt je moj, od mojih lanjskih suncokreta.
Ja bih tako voljela doći do sjemena boco suncokreta, oni su mi posebni
![]() |
|
![]() |
|
Duda zapisano.
Bako, ja sam ove godine isto kupila gomolje, na proljeće posadila u žardinjere i stavila na sjeveroistočni prozor, znači sunca imaju samo ujutro rano. Ova narandžasta begonija je trebala biti žuta i barem 30-tak cm niža
![]() Athena, bršljan je tu da štiti panj i "posudu" koja je na panju u koju je posađeno cvijeće. Naime na panj je usađen emajlirani kolut visine 30-tak cm i koji je popunjen zemljom za sađenje cvijeća. Prva ideja je bila skriti bršljanom taj kolut, ali sada vidim da ujedno i štiti zemlju od pregrijavanja....
Triša, žao mi je za cobaeu... moje cvjetaju pa se nadam da će biti sjemena za nagodinu.
Svim posjetiteljicama moga dvorišta veliki
![]() |
|
![]() |
|
Hehehe,očito nisu svi mali bili.Čuj,ja sam od nekoliko njih dobila sjeme tih bucmastih,niskih i kako je bilo dosta sjemenja,podjelila i vama.Kaj sad,i meni su ti "mali"narasli iznad krova šupe
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svašta ima kod tebe, ali ova begonija je ludilo, ali i meni se posebno dopala ona ruselija na bršljanu - ideja za 5.
Na žalost moram ti javiti da mi je kobea izgleda otišla, pa se preporučam, žao mi je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kohleria - opet nešto novo za mene, je li to sobna ili vrtna biljka
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Prekrasna ti je ova begonija kao u ostalom i sve ostalo,nisam već dugo bila na forumu a kriv je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Auuuuuuu-da sad znaš kako sam zanijemila -------koja ljepota . Ma kakvi nisi mi dosadila evo ovo sam čekala jer onoliko dvorište reko nije moguće da nema više a vidi sad -----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ružice su ipak kraljice, ali begonia je stvarno posebna...moj favorit je svakako kohleria
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |