Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam cure....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako su lijepe boce,a i pepeljare!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
hvala, hvala...
![]() |
|
![]() |
|
Jedna mala stara drvena stolica....
![]() Jeda vrč...
![]() I..naravno boce. Sve zajedno da ih ne stavljam svaku posebno...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno! Ali boce su ti mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vrč i boce su lijepi ali stolica je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Božice, boce su prekrasne, posebno ona treća sa ružicama, savršena je!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka, primavera, iris, dori-st....hvala vam puno. Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi. |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
boce ovakoporedane zaista fascinantno izgledaju... nadam se da će polic aubrzo biti popunjena do kraja...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Boce mrak!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
stolica mi je krasna, al za 4 bocu nemam rijeci... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
auuuuuuuuu, koji prekrasni radovi. Neznam koji mi je ljepši
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Evo jedan tanjur i zdjela od godišnjoodmorskih radova s poznatom (meni predivnom) salvetom.....
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako, jako lijepo ali su mi boce baš posebne
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure i
![]() |
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
divni su ti radovi! stolica mi je preslatka , šteta što nisi malo raspucalog efekta stavila da dobije onaj starinski izgled. ali i bez njega je preslatka!
nadam se da ti ne smeta moj komentar...
a boce.....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sipaš ti to iz rukava, sipaš!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |