lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 49> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow... ovo je tako lijepo i profinjeno da sam ostala bez teksta.
![]() Gdje si, molim te, nabavila te salvete? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
blizanke su pravi jing i jang... toliko posebne, životne i nadasve karizmatične... ovo treba znati iskombinirati i učiniti jedinstvenim, posbenim i originalnim...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
divne su ti kutijice.....
male-velike umjetnosti!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Super si napravila a reci mi sada još nešto..ja kada lijepim taj jedan bijeli sloj salvete nekako mi se on uvijek pogužva pa onda i onaj u boji izgleda pogužvano ....ima li neki trik? Možda bi trebala peglati ?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne blizanke!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lula prekrasne su! stvarno su ono ....
![]() dala si mi razmišljati zašto se nekad mučimo sa bojama kad crno-bijele kombinacije daju takav efekt?!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nije Karmen...evo objasnim npr crnu jer je mrvicu kompliciranija od bijele. Izrezala sam motiv salvete. Gornju površinu kutije obojala u bijelo. Stavila na to kad se osušilo onaj bijeli dio salvete i cijelu prebojala u crno...osatalo je bijelo tamo gdje sam kasnije lijepila a salvetu. Kad se crna osušila . Oblijepila sam pick trakom i prešla sa bijelom. Tako su nastale pruge. Zalijepila salvetu i na kraju istaknula glavu 3d efektom. Odmor za živce...
Znam da ti postupak znaš, ali neka se nađe...ako kome zatreba.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Predivne blizanke, to nije salveta mislim na podlogu već si crtala jel da? Prelijepe lutijice, ideja i rad
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
Hvala drage moje redom na lijepim riječima.
![]() Karmen drago mi je di si nam se vratila
![]() Iluvia...motiv sa kuglice je salveta. Ponovno moj omiljeni 2k , kombinacija zlatnog i crnoh praha u pukotinama....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna kuglica, savaršen motiv! Elegantno i romantično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Draga Lula, konačno sam pregledala sve tvoje radove i zaista sam uživala koliko predivnih radova imaš a za koje sam bila zakinuta. Hvala Bogu na čudima tehnike ( čitaj bežični internet - da ne reklamiram firmu ) dosadili mi slabi signali.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kuglica mi je mrak!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kuglica je preeekrasna...
salveta ili? |
|
![]() |
|
Primavero ...zlatna si...hvala mila
![]() |
|
![]() |
|
Je...Piramido draga...kako se radi o onoj iz dva dijela radi lakšeg slikanja sam slikala samo jednu polovicu...
|
|
![]() |
|
Salveta ...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kuglica je prekrasna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |