Athenin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Drago mi je čuti da u doba recesije nisi svi projekti zamrznuti!
Vjerujem da ćeš ti to dobro zasaditi i da će biti
![]() Niski sedumi, niske trajnice cvjetajuće dat će pločama sjaj!
Sad mi pada na pamet da bi bilo fora zasaditi dijagonalno, u jednoj nešto cvjetajuće, a u drugu zeleno i tako dalje......................
No, to je samo jedna ideja, a vjerujem da ih ti imaš na pretek!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Zvrk, zove se pennissetum villosum |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Samo malo zvončića koji su na svojem kraju. Šteta.
![]() Izbliza
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bome su oni predivni
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš su prekrasni ovi zvončići.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Volim kombinacije plavog i žutog cvijeća, a gledajući tvoje slike samo sam čvršće odlučila nastaviti s tim bojama. Hvala ti na lijepim idejama.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Meni su ti zvončići toliko predivni kao za neki viseće postolje kao da puze i imam osijećaj da bi bile predivne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
zgodan vrtić
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama.
|
|
![]() |
|
Vidim da se do sad pokazalo lijepoga cvijeća -ja mislim da ga još imaš pa zato samo napred jer ovo je sve predivno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mlječika baš ne pokazuje volju za izbacivanjem sjemenja. Ili ja to dobro ne vidim? |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme kako je ljepa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve je prelijepoal ovo mi zapelo za oko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i meni je ovo krasno,neka mlječika ak se ne varam
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Jako lijepo cvijeće, ukusno složeno. Sviđaju mi se ploče, to bude super
![]() |
|
![]() |
|
Ajoj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
To ti se niho, samo rasijava. Potrebno je samo presaditi biljčice, ako niknu na čudnom mjestu. Skupljat ću sjeme i za druge forumašice, samo mi se čini da to još nije zrelo za skupljanje.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Athena,mene zanima kako ploče napreduju,više ono između ploča
![]() Jesi kaj smislila?
|
|
![]() |
|
Ma ja sam sve već zasadila, pa onda premještala, pa opet premještala, mislim biljčice. Sad sam već dva dana zadovoljna rasporedom. Poslikat ću trenutno stanje, pa da svi vidite. No sad su to još jadne i šokirane biljčice ( od višestruke seobe), ali bit će to dobro za mjesec dana, a možda i manje.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ajde ženo da vidimo kaj se događa ....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |