OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 309310311312313 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima ih i u drugim bojama, bijelih, svjetlije ružičastih od ove moje, crvenih
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
divna ti je lagerstormija /smajlić koji plješće/ hehe ne rade mi smajlići shasha može ona biti i grm i drvo |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
lagerstroemija(ajme spetljala jezik kad sam izgovarala a ni ne znam jesam li dobro napisala)prekrasan grm,jel to spada pod grm?Iskreno,nepoznat mi je taj cvijet,barem prema tvojim slikama.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joj moja omiljena boja!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lagerstroemija je svoje odradila, ima tek pokoji cvjetić, čini mi se da je nekako kratko cvala, a bila je prelijepa.
Evo malo boje da razveselim ovaj pomalo tmuran dan, ovakva je bila prije par dana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda, u jednom prilično velikom loncu uginuo mi je limun, ostavila sam ga onako suhog i tu posadila i slak i lablab, pa su se penjali po tim granama i nastavili po željeznoj cijevi i po špagi za sušenje robe.
(spremila sam ti lablab) |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
definitivno mi je lablab mrakač..pa gdje si posadila slak..pa moj svaki dan da 1 cvijet ili nijedan ..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slak,grah...kao i uvjek
![]() a i dobila sam odgovar za moju santolinu,napravila je ljep grmic,al nije cvjetala,znaci cekam iducu godinu ![]() |
|
![]() |
|
To ti je onaj zeleni umak za na paštu - bosiljak, pinjole, češnjak, ribani sir i maslinovo ulje - idem kupovati gotov a bosiljak pod nosom, a i pinjola sam nabrala pa isto imam Skupljam sjemenke od svega, bit će i od slaka i od lablaba |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
E, zaboravila sam ti reči za santolinu, nemoj se brinuti, ova tvoja je mlada, slijedeću godinu će cvasti i vidjet ćeš koliko će narasti, jako brzo raste i treba je puno rezati da ostane grm.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme opet svašta kod tebe.
Što si napravila od bosiljka pesto genovese, što je to? Bijeli slak me oduševio, ostavi ako bude koja sjemenka, tu nisam vidjela bijeli. Heba je prekrasna, i moja nije cvala ovu godinu, a vidjela sam je u cvatu takvu istu, ima prekrasne lila cvjetiće. A taj lablab (svašta ću naučiti) je nešto vrlo interesantno. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovaj grah je prekrasan,stvarno ide u nebo
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
santolina je predivna...!
|
|
![]() |
|
Da si mi banula na vrata, uljepšala bi mi vikend, vidjet ćeš da neće biti kiše A sukulenti su zgodni, raznoliki, a dobro dođu kad nestane ljetno cvijeće |
|
![]() |
|
Mislila sam da je slak završio cvatnju, ali nije, on zapravo ima otvoren cvijet samo ujutro pa ga ni ne primjetim, sada cvate ovaj nježan, bijeli, slikala sam ga jutros
![]() ![]() moj čarobni grah lablab otišao u nebo ![]() svaki put kad vidim ovu santolinu (bar mislim da je to santolina, sjetim se Bake - ona malo, malo, pa šiša santolinu, a ova moja nije mrdnula i ima čitav pedalj visine ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej danas je sadim onda ako šta pusti dok lantana mi dođe da ti pošaljem -jer sam ti već posadila onu trajnicu biljku-ili bi sijeme da ti pošaljem od papige
|
|
|
|
![]() |
|
Nisam imala fotoaparat kod sebe.
Pročitala sam da se sije čim čahura pukne i mislim daneće biti problema, izgleda da se to širi kao korov i da je zapravo najzanimljivija ta papigica |
|
![]() |
|
Što ti nisi uslikala onu papigu. Moja je pukla i znaš kako ima u sebi neki svileni konac i na njemu sijeme i to meni sad stoji a ne znam ni kad se sadi na kraju će se otpuhati sa papirića na kojem ga držim
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 309310311312313 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |