Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 69> |
Korisnik | ||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Od kuda da počnem ... kineski oleander - prvi puta ga vidim i svidio mi se. Celome, ruže, gazanije ... sve je lijepo i lijepe su ti fotografije. A tvoj kamenjar izgleda nešto drugačije, ali je opet jako lijep!
I balkon sa surfinijama dobro izgleda. Moje su bile grozne kada sam odlučila odustati od njih.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Evo opet sam navratila više mi navika i svaki put se divim sve više i više tvojim biljkama
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Stefice, odusevila sam se tvojim cvijecem.
Jako mi se svidja i Snjezana i patuljci. Posebno su mi se svidjele slikice sa macom. Crveni oleander, plumbago, kane sa krupnim cvjetovima i jos mnogo toga me bas fasciniralo. Odlucila sam da i ja posijem kleomu nagodinu. Sve ti je fantasticno. ![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
|
![]() |
||
![]() |
||
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
|
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Štefica, kak ti je dobro u vrteku
![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Hvala svima na posjeti,baš ste
![]() Flavia,mislim da bi oleandera več mogla posaditi u zemlju jer je pustio korjenčiće,tak da ti se dobro primi prije spremanja u zatvoreno . |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Samo nek cvate.....baš je divna!
![]() |
||
![]() |
||
|
Aha vidi sad ove ljepote. Ej a što je kod mene nešto počela želja za nekim starijim cvijećem i imam želju još na neke žute ruže štosmomi kao dijeca od njih pravili sebi noktiće ali vidijela sam ovdje samo 1 osoba da ima pa ću pokušati na jesen je sebi zakorijeniti .
![]() |
||
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Brugmansija me obara s nogu, stvarno je prekrasna
![]() |
||
![]() |
||
|
samo nek još cvate,duže će trajati ljeto
|
||
![]() |
||
|
Brugmansija me obara s nogu,----------i ništa ne brini samo piši koja stranica i po redu sliku i sve ok- a najzad si mi blizu pa si mogla i doć -to 2 sata vožnje onda bi me baš razveselila još više nego ovdje-razmotri to malo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Dature, kreste, moje miljenice vodenike - sve ti je prekrasno, ali ona prva slika sasvim sigurno zauzima prvo mjesto na forumu - po veličini
![]() Dobro, sad si je izbrisala, ali ti znaš na što sam mislila |
||
![]() |
||
|
Ma,to sam ti ja ,draga Otok,namještala da vidim kak bi izgledala kao foto tapeta ![]() ![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
prekrasno
![]() ![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Izgledala bi odlično, baš je bila dobra slika |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |