moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 89> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ono od Lantane je jasmin, a od Horti physostegia virginiana - trajnica - i moja cvate
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joj da, pozabila sam ti pohvaliti lantane i "mumi"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ono je jasmin???Ma taj"štap"je do nedavno stajao jadan,nikakav,i prije koji tjedan je listiće potjerao.
A ovo "medeno" ćemo zvati "virginia"(ko bi zapamtio cijeli naziv??!Da bi što"stručniji "naziv bio ostavila sam "G" umijesto "DŽ"
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
lantane su prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj šteta pa ti nisam bliže da napravima malo podeblji spisak -a ova zadnja biljka je baš ono što se kaže ----šlag na kraju --svaka ti čast stvarno svega predivnog imaš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantane su ti zaista prekrasne i bujne, od svih boja ova mi je najdraža.
Obama je baš interesantan |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Otok,ne kužim ovo"obama je baš interesantan"?!(opičilo me sunce i propuh pa i ovo malo mozga slabo radi)
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uvijek raj za oči nam daš!
Virginia moja se sprema tek pokazati svoju ljepotu, u velikom je hladu, pa... Aster visoki takav imam i ja... Prvi put kad sam ti dolazila donjela sam ti isti takav. Probaj od lantane napraviti stablašicu, takvu imam i ja. Tebi ide sve od ruke! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
hehehe,Otok,al me zbuni
![]() Andrea,stablašicu sam napravila od takve lantane,par str prije sam je slikala.Ovu ću grmoliku ostaviti
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš sam si i mislila da si već se potrudila to učiniti.
Ja odlučila cotonaester dobiti kao stabalce. Baš me zanima dali će mi uspjeti. ![]() Ono u teglici davnih dana kaj sam ti donjela je ukrasni duhan. Ne znam dali ti je preživio i zanima me dali ti je možda cvjetao? Ja si opet zapelcala pa zato pitam. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj lantane
![]() ![]() Ovo sve "nešto" je super, a virginiana je na hrvatskom poslušnica
![]() Baš sam htjela reći i ja skupljaj sjeme i onda pročitam da njeno sjeme mora biti u frižideru neko vrijeme da bi niklo i da se teško razmnožava sa sjemenom. Znači moramo se strpiti da se tvoja razmnoži, a onda ćemo žicati korjenčiće. Ja imam bijelu, ali ja volim roza cvijećeeeeee.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Obama bogme markantan.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lantane su prekrasne,
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Da sam znala da ti se sviđa ta kopriva mogla sam ti poslati naramak biljaka. Kod mene se sama posijala. Puno mi je dvorište, a meni žao čupati. I već sam ih dva puta podrezala a svejedno su preko metar visoke. Čak im ni mačke nisu uspjele naškoditi.
A Obama tko je, gdje je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
sve je jako lijepo
|
|
![]() |
|
Ha, ha, tak sam i ja izgledala kada sam pročitala post od Otok, vraćala se stranicu natrag..... i onda pretpostavila na šta misli, a onda je ona potvrdila
![]() |
|
![]() |
|
Horti,Otok je prekrstila onu crnu koprivu-Obama a vjerojatno i ti o njoj pričaš
![]() ![]() Znam kako se zove "nešto od Iris"
![]() ![]() satureja montana-vrisak ,čubar
joj ja imam čubar...jupiiii
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jeee i ja ima čubar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A imaš "obamu"??a,a...!!??
![]() Joj od sreće kaj imam čubar sam Horti zaboravila pitati za tog"obamu".On je jednogodišnji ili trajnica?Prezimi vani?Ja sam ih sad u tegle zapelcala.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |