nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je ovaj žuti komplet zapeo za oko..a i svi drugi radovi su ti super....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sve mi je lijepo...ali ovi noćni ormarići...su me oborili...kako si pazila na svaki detalj...ormarići...posteljina krevet , lampice...stvarno predivno
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
w.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/mojeslike/2314.aspx]
![]() svila na ; nada-m svila nova galerija |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
L[U=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/2313.aspx]
![]() nada-m svila nova galerija |
|
![]() |
|
i/2311.aspx]
![]() sve o svili na: nada-m svila nova galerija |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/2300.aspx]
![]() |
|
![]() |
|
oje_slike/2299.aspx]
![]() |
|
![]() |
|
za ostalo pogledajte na NADA-M SVILA NOVA GALERIJA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve zanimljive od zanimljivijega, ljepše od ljepšega...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
samo naprijed,čekamo još
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nado sve pohvale tvojim radovima,stvarno su predivni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo majstorice!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nije nikakav problem nado....naučit ćeš a dotle ćemo svi pomoći
zaboravila sam ti ovo reči
sve decoupage slike su tu:
tako da ako ne uspiješ iz prve prekopirati kod samo otiđi tamo nađi svoju sliku....klikni na nju i ispod nje je kod
pa možeš probati opet
|
|
![]() |
|
hvala iris što dovršiš moj dio posla, ali nataša je obečala kad drugi puta posjeti Bjelovar , imat ću tečaj informatike , što sa zadovoljstvom prihvačam . Hvala svima na podršci i strpljenju sa mnom.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
namještaj me oduševljava... a ova "vaša" salveta je zaista samo vaša... stvarno je nitko nezna upotrijebiti tako kao vi....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |