anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 48> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anastazija radovi su mi baš "sjeli".
dobila sam novu ideju od tebe, hvala ti ...
Bravo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slažem se s iris...savršeno!!!!!!
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ma sve mi je lijepo, ali posudice za sol i papar... bas po mojoj mjeri..:))
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tegliceeeeeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Super i jedno i drugo iako su mi mrvicu teglice ljepše......baš za kaktuse
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hvala svima na pohvalama.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sol i papar super! Odlična ideja za kaktuse! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hm, izgleda da ni tebi ne smeta ova vrućina :)
prekrasna su mi oba seta, al možda bih ipak malo više izdvojila posudice za sol i papar, možda zato što su sitniji i teži za raditi.....
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Anastazija
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hvala, cure! ove teglice su mi ispočetka bile tak nekako... ne znam... nisam bila baš zadovoljna s ovim mojim jadnim pokušajem kao nekog pittorica, ali kad sam ih sutradan ujutro vidjela baš su mi dobre tako nesavršene. podsjećaju me na mene - nesavršene su ali sam zadovoljna s njima bez obzira šta drugi mislili o tome.
![]() ![]() da, rose, sve su salvete. ovih crno-bijelih imam još par komada pa ako želiš samo reci i stiže
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
odlične teglice
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
posudice,teglice su super,jel su ovo sve salvete?
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej super si ti ove teglice za kaktuse baš, a i sol i papr su dobili baš zanimljivu ambalažu.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
posudice su lijepe ali teglice za kaktuse su s a v r š e n e e e e e e e e
![]() |
|
![]() |
|
i (nećete vjerovati) teglice za kaktuse
![]() |
|
![]() |
|
evo napokon i ja završila nešto. i kad sam danas poslikala ispraznila se baterija na fotiću pa sam do sada čekala da se napuni
da ne pričam puno...
za sol i papar
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ajde završi to čim prije,da možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
omnia, hvala ti!
ali bojim se da bi, ako uskoro nešto ne napravim, mogla dobiti i čistu 1 zbog nezalaganja.
imam nekoliko stvari započetih ali nikako da završim
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
čista 5 za radove!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |