Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 274275276277278 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Lantana i na biljčici i na odgovoru.
I meni je ljepši bijeli, samo nisam znala da li su obje biljke taj symp... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prvu godinu ne cvate, ali već drugu dobije ove kuglice, zove se lat. Symphoricarpus i gledala sam na net-u ima i roza kuglica, ali meni je ljepši bijeli. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Biserak je fenomenalan,iskreno do nedavno nisam nikad tu biljku vidjela.
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
morske slike,predivno
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima
![]() Vidim da vam se biserak sviđa, Shasha je lijepo napisala, vraća se u vrtove jer to i zaslužuje. Hoya i Silvek, u početku polako raste, ali nakon par godina je pravi grm. Bromelija ove bobice sazriju negdje u kasnu jesen, a može se uzeti i reznica. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Biserak baš osvaja.
Od tvojih reznica imam i ja mali grmić, bar pa lišću mislim da je to, jer biserića još nema. Da li je takva biljčica sa plodovima crveno ljubičastim ista vrsta ili je to nešto sasvim drugo (mislim da se zove symphoricarpus ili tako nešto) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Biseri biserka su ti grrrrrr
![]() Pogled na more.... ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ne mogu proći i samo pogledati tvoju ljepotu od cvijeća a ništa ti ne ostavit
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Često čujem ,tu na forumu,krasno"starinsko "cvijeće.Biserak bi isto tu ubrojila jer ,kad sam mala bila,to je bio jako čest grm gotovo u svakom dvorištu.Nije mu se nikakva pažnja posvećivala,rastao je koliko je htio,"višak" se porezao i to je sve od njege bilo.Kao i većina,nekako je nestao i sad se vraća i dobiva pažnju dostojnu svoje ljepote. ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kako nebi htjela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Biserak je predivan ,a slika mora...budi predivna sjećanja...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ne zamaraj se nisačim bitno je da ti meni dođeš-i opet nešto novo za mene bar iznenaditi --genijalna si
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas kad sam slikala po dvorištu htjela sam, pa zaboravila slikati tvoj biserak. I meni su se začele ove male bijele loptice. Divota! Imam malo grana i bojim se uopće dirnuti nešto na njemu da nešto ne zabrljam. Tvoj je predivan. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Biserak je super ali ova slika ostavlja bez rijeći..prekrasno..
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ohridske imam a sad uživam i u Lantaninim biserima.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kao i uvijek, užitak je prošetati tvojim vrtom. A danas još i bućnuti u more!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Zaboravila sam ti zahvalit za slikicu mora,kad ga ne vidim uživo,bar da ga vidim na slici
Hvala |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ajme ovaj biserak vidim prvi put,stvarno je kao da ima bisere,prekrasno!
|
|
![]() |
|
Bromelija, biserak bi po meni spadao u ukrasno grmlje, podnosi zimu jer znam da raste vani i na kontinentu, u ovim kuglicama kad se osuše je sjeme, a može se razmnožiti i reznicama, ako hoćeš sjeti me na jesen.
![]() Štefice i Anaida za vas malo mora... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Biserak ja predivan - a ti nam uvijek daruješ more - hvala na tome!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 274275276277278 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |