moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lonicera je predivna,a također i pasiflora
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga! |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hanić....divne slikice...divno cvijeće!
Baš je interesantna ta tvoja ruselijica....jesi možda gledala da to nije posebna biljčica (ta crvena) unutar bijelih? Možda je žena koja je sadila nehotice pomiješala pa je ispalo tako! Uglavno meni se jako sviđa takva kombinacija!
Drago mi je da bijela dipladenijica fino napreduje....
Voće ti je super....žute maline još nikad nisam niti vidla!
Polka je divne boje....jako mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
fala,fala, nijsu dvije biljke,na istoj grančici su bijeli cvjetići i taj jedan crveni
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Draga, Hana, kako ti je lijepo voce i povrce. Pravo je uzivanje gladati ga.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Fuksija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prekrasni voćni aranžmani. Slike su ti kao iz žurnala. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala Hoya i Otok
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() A kakve su ispale dlakave maline? Jel mi nešto promaklo il ih nisi poslije slikala?
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Isuse, koje voćen kreacije! No stvarno si me ostavila bez riječi!
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
I da, što je to, ti plavi leptirići?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cvijeće je cvijeće, lijepo, krasno ali plodovi, voće... doista za pasti u nesvjest!Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Horti dlakave još ne rode,samo rastu,valjda budu iduće godine imale roda.Hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
hvala ti na pohvali za voće,mi ga jako volimo pa ga imam dosta a ovi plavi leptirići su ti clerodendrum ungandense
|
|
![]() |
|
hvala Baka! I ja volim šetati svojim tanjurima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |