moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 150> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga ono smeće kod "sanduka" treba isto počistiti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Nata07, i meni je plumbago najdraži iza ruža |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Jagoda na pohvalama, maline su takva vrsta nisu križane (bar sa moje strane) a ruža ne miriši nažalost |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo sline mi cure već rano ujutro od prekrasnih voćki, pa šta drugo reći nego
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hana dugo nisam pregledavala tvoje biljčice....Uvijek ima ljepote vrijedne pažnje.Voće ti je kao iz kataloga,narančaste maline još nisam vidijela,jesi li to nešto križala?Pastela bijela špricana ruža je super, još ako miriše je zakon....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
može Triša viljamovka - dogodine
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvijeće je već standarno posebno lijepo. Špricana, točkasta ruža zbilja je kraljica, ali voće iz tvog uzgoja, mljac. Ne znam što bi uzela, najradje bih sve probala, možda ipak crvenu viljamovku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala,je lijepa ali je trebala biti drukčija ali opet etiketa na krivoj biljci ko i puno puta.Nema veze,i ova je dobra
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lonicera je jako lijepa..
|
|
![]() |
|
hvala lijepa je, a i tvoja je krasna da ne govorim o bugenviliji
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pravo carstvo voca ,povrca i cvijeca kud ces ljepse
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Baka! I ja volim šetati svojim tanjurima
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti na pohvali za voće,mi ga jako volimo pa ga imam dosta a ovi plavi leptirići su ti clerodendrum ungandense
|
|
![]() |
|
Horti dlakave još ne rode,samo rastu,valjda budu iduće godine imale roda.Hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cvijeće je cvijeće, lijepo, krasno ali plodovi, voće... doista za pasti u nesvjest!Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
I da, što je to, ti plavi leptirići?
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Isuse, koje voćen kreacije! No stvarno si me ostavila bez riječi!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() A kakve su ispale dlakave maline? Jel mi nešto promaklo il ih nisi poslije slikala?
|
|
![]() |
|
hvala Hoya i Otok
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |