Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cvate i bijela datura
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
jedna će imati i sjeme
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
već dugo nisam ni sama bila u svom vrtu. Trublje ponovno cvatu pa evo par sličica
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slak ti je predivan, a stalci žuto plava kombinacija, kao da si mene pitala
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vrijedna si i to se svakim danom sve više potvrđuje. I drugo ti više neću govoriti jer su svi ispred mene već dovoljno rekli. Možeš biti ponosna!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
i meni su se svidjeli stalci zaposlit cu i ja malo SM al ni cvijece ne zaostaje za njima takoder je jako lijepo
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
stalci su super,mislim da će se biljćice lijepo uklopiti
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slak se je stvarno super razrastao u usporedbi s prijašnjim slikama
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure na posjeti!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma lily šta da kažem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ti si prava majstorica!
![]() Onaj bršljan, ako na stabljikama nema pupoljaka, jednostavno odreži i skrati. Niknut će on opet i biti bujniji!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pasiflora je
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Cvijeće ti je jako lijepo,ali stalki su me oduševili,baš su posebni
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slak se super razrasto!
Bravo za stalke ,lijepo si ih osvježila!
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si obojala ove stalke, još kad ih napuniš cvijećem bit će super, čekamo slike
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala hana. Suzike ljepo rastu!!! A zanima me dal su one jednogodišnje il trajnice?? Ne vjerujem da će ove godine cvjetati.
|
|
![]() |
|
korijenko, kontesa, manči, mama hvala na posjeti mom malom vrteku, nadam se da ću ga druge godine uspjeti proširiti,pa će biti još ljepše!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
super stalci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |