Danči ima |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 07:17 |
Imam nešto malo sjemenki pa ako nekom treba mogu ponuditi : - cosmos ( valjda se tako piše )
- carsko oko
- nočne frajle
- slak tamno pink i ljubičasti
- cinije one niže
- kadife žute i naranđaste - samo neznam kako se kod njih ubiru sjemenke-cvijet?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod kadifice otkini osušeni cvijet i razmrvi- unutra se sakrivaju sjemenke (kao duge strelice)- budem ti ja i poslikala i stavila foto prikaz
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Hvala, što znači ako otkinem osušeni cvijet..neču pogriješit?!
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
mogu se zabilježiti za slak????
|
|
![]() |
|
može, pošalji adresu i napiši što želiš..
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jel može i meni slak?
|
|
![]() |
|
može,može javi se sa adresom..
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
danći- nećeš u onoj duguljastoj"glavici" se sakrivaju sjemenke- oprosti šta nisam stavila slike još, ali uredno sam svih 8 baterija ispraznila i sad se pune za fotić- ćim se napune slikam
|
|
|
|
![]() |
|
oprosti na čekanju, evo mene konačno:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |