Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 69> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na pozdravima za mamu. Čestitaj i ti svojoj mamici rođendan od mene, i pošalji joj pusicu
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joooj curke, danas ništa od slika, uzela sam fotić ali zaboravila sam kabal za fotić!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hoćemo kabal i cvijeće -odma
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Počinjem sa ovim prekrasnim cvijetom od naše Otok!!! ![]() ![]() Ali sam na žalost zaboravila pravi naziv...
|
|
![]() |
|
Idemo dalje...
![]() I ovaj "neznanac" e lijep
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Eto, i ponovo sve lijepo, oku ugodno! I ja čekam da ti netko da naziv ovih žutih margaretica. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Ovo zadnje, cvjetići me podsjećaju na gloksinije. I prekrasni su.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ne znam naziv ali je jako lijepo ( donijela sa mora)...
![]() ![]() ![]() ![]() Dalija me dočekala u katastrofalnom izdanju!!! Sve sam počupala što je bilo uništeno, ali vidim da ima dva nova pupa!!!
![]() ![]() Krizanteme zapelcane od prošlogodišnje...prilično su raskošne, nadam se da će tako i cvjetati...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Proljeće molim te da me zapišeš za niske gailardie ove šarene, ja imam samo čisto žute, ali please niske.
Dalije su i mene razočarale ove godine, ove mini kao i tvoje, jednu sam već skroz počupala a drugu sam iz samilosti ostavila- nedavno mi je opet procvijetala. Svejedno sam odlučila da ih neću više saditi druge sezone.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Treća slika je mislim ahimenes, manči će potvrditi jer ja imam njenu, prekrasna biljka, moja je malo drugačije boje.
Žute margerite od Otok su predivne, one će ti cvjetati najduže, a gailardia je baš neke posebne boje.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Korijenko nemaš beda... Triša hvala ti što si me prosvijetlila, za treću sliku, a gaillardia je ona normalna. Ako ti se sviđa salji pp... |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve je divno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno ti je cvijeće..
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno bilje!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ova treća slika - ahimenes - me oduševila, moram ić pogledat jel to trajnica, puzavica ili ????????'
inače ti je sve ostalo jako lijepo - odmor za dušu
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kraaasno!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Krizanteme izgledaju jako zdravo. Moje stalno napadaju neke crne uši, pa ih moram "pudrati". |
|
![]() |
|
![]() Silvek misliš na ovu sliku???
Pa gledala sam već to što je suho, ali nigdje ne vidim sjeme, morat ću još bolje pogledati!!!
|
|
![]() |
|
Kamilice, imaš pravo, tako su lijepe, ali me muči kada će i da li će početi bacati pupove??? |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Ma hoće, samo se još malo strpi. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |