Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TeaK nudi-traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

TeaK nudi-traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 14:44
TeaK, smijem li zamoliti vegetu. Već si je dugo želim, ali nikako do nje doći.
Poslala bi ti adresu na pp
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:09
Što se tiče ljubičaste dature sjemena će biti pa ću ja to lijepo razdijeliti na manje paketiće da svi budu zadovoljni koji su se do sada javili, a ako se pojavi višak vratim ju ponovo na ponudu.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:08
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Ja bum imala sjeme roza-crvenog slijeza, pa lavatere (jednogodišnji slijez) i crnog slijeza (malva sylvestris)...a nemam one koj ti nudiš Big%20smile Jedino, sjeme bu zrelo za mjesec dana.

A onda se ja bilježim sa štovanjem za mjesec dana LOL, a ovo što nudim sljeza može odmah šalji adresu.
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 07:23
ljubičastu datutu bi ja ako još ima???
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:54
Ja bum imala sjeme roza-crvenog slijeza, pa lavatere (jednogodišnji slijez) i crnog slijeza (malva sylvestris)...a nemam one koj ti nudiš Big%20smile Jedino, sjeme bu zrelo za mjesec dana.
Na vrh
martina1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 409
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:51
može, šaljem adresu
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:16
Stiže adresa Wink, hvala.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:08
šaljeeeeem LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:03
Horti ti si žena moga života - dupli bordo - joj carice njega sam davno ugledala, ali nikako do sjemena.
Luk već kreće prema tebi samo mi fali adresa.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:59
Ja imam sjeme duplog bordo sljeza ( možeš ga vidjet na mojim slikama ), a javljam se za mladicu luka ako može.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:58
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

nemam sljez onih boja koje ti faleUnhappy ali do vegete već dugo pokušavam doći Wink

šalji adresu možeš dobiti i sjeme i korijen, uopće nije bitno što nemaš sljeza, ja djelim ono što imam, a žicam što želim što ne znači da je zamjena obavezna. Bitno je da se šarenilo širi, a ne da se trampi - ja volim i dobiti i djeliti LOLLOLLOLLOLLOL

Jednom ću i ja nešto zagledati kod tebe, a neću imati što vratiti.Wink
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:57
Originalno poslano od člana martina1985 martina1985 napisao:

ja bi brugmansiju.........

za sada ove godine može samo roza jer nju imam, a bijelu i žutu sam ponovno i ja tek sada užicala.

Imala sam ih sve tri, ali im je zima bila pogubna, pa ako ti roza paše šaljem reznicu.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:54
Slavonka, Stefkaja i rosa 2 čim sjeme bude za branje ja pošaljem nije problem.
Rosa2 bilježim se sa štovanjem za rozi sljez.
Adrese u moj PP

Iris šalji adresu na PP bijeli i ljubičasti stižu u obliku sjemena.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:51
nemam sljez onih boja koje ti faleUnhappy ali do vegete već dugo pokušavam doći Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:14
imam svijetlije i tamnije rozi sljez a nemam bijeli i ljubičasti Big%20smile
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 16:58
i ja bi ljubicastu daturu a imat cu nesto sjemena rozog sljeza
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 16:09
Ja bih malo ljubičaste dature ako može..
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 15:32
joj Teak ja bi malo ljubičaste dature,ma meni i jedna sjemenka dosta,dobro mogu i 2 u slučaju da prva ne nikneWink 
A sljeza ti nemam,nemam pojma ni kak on izgleda!
čovjek uči dok je živ
Na vrh
martina1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 409
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 14:54
ja bi brugmansiju.........
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 14:33
Budući da je berba počela evo čega ima viška;

- Athea - ukrasni sljez - crveni ,
      (sjeme)                 - ljubičasti,
                                   - bijeli
- Carsko oko (sjeme),
- vegeta (sjeme i korjen).

- bijela i ljubičasta datura (ako bude viška vratim u ponudu), ali kad pokupim sjeme jer još nije za berbu.
- mladice ukrasnog luka (samo tri komada)
- Yucca filamentosa (agava) - mladice

Zamoljavam:

- ukrasni sljez svih boja i oblika izuzev gore navedenog smile156

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.