Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 36>
Korisnik
Poruka
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 18:34
Moj novi projektBig%20smile. Svekar je imao ove dvije neiskorištene kopanje, pa mi ih je dao, još je bio tako dobar da mi ih preveze traktorom na ovo mjesto. Muž je pomogao oko kopanja da bismo mogli kopanje uglaviti na ravan teren.

Početak:

Sa sadnjom sam tek počela. Htjela sam još kupiti vrijesak i mačuhice, ali su me ubijedili da mi je još prevruće za njih i da čekam idući tjedan kad su najavili zahlađenje. Za sada izgleda ovako:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 18:37
Gerberu nisam mogla odoljeti, jako ih volim, a ovi mini su mi smile71. Ali plaću još treba čekati, pa sam uzela samo jedan.

A trava mi je prepredivna i još mi vele da će ostati i preko zime. Jel bude?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:23
Mačak sve je lijepo i bit će očito još ljepše!
Ali kopanje bih ti ukrala!WinkLOLNaime, jedan dio,  ne veliki ,mog vrta je fasada jedne kuće, ružna, zakrpana  bljak. A kod mene beton i jedino s čim mogu sakriti su takve kopanje ili sanduci. Nisam se raspitivala o cijeni jer mi trebaju jedno tri!Confused
Ti si svoje lijepo složila i možeš raspiriti maštu s cvijećem u njimaClap!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:27
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Rose, na njihovim stranicama piše da obnavljaju cvatnju. Obilježili su ih kao 10/10, a i izgledaju prekrasno. Što se tiče bujnosti nema veze, ali svejedno da pitam smijem li bujnost ograničiti orezivanjem? Znači višak orežem?

mozes bez problema sta ti je visak ukloniti ja imam 2 starinske  lani sam ih posadila  pod plasticnu bocu a sad su puno puno vece od ostalih koje sam posadila  no nisu jos cvale al vidim kod susjede  ona ima iste i rastu kao lude stalno ih reze al cvatu samo jednom u godini al kad cvate oduzima ti dah sta mirisom sta ljepotom tako da ti nemoze biti zao kad ju jednom posadis. Sta se  tice begonija njih jednostavno razmnozavas gomoljem koje u jesen izvadis iz zemlje a gdje ces ih saditi to je tvoj izbor tako da nije bitno dal je u tegli ili u vrtu ,a i u vrtu bolje uspjevaju jer imaju vise prostora.
Kako razmnožiti onu begoniju? I zašto bi im bilo bolje u tegli? Ja sam dva gomolja posadila u vrt i čini mi se da im je Ok.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 09:12
Projekt je za pet!Thumbs%20Up
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 09:27
Ja imam jednu takvu i nisam bila sigurna kud bih s njom. Mislim da je ovako uz stazu OK i da bih i ja to mogla tako smjestiti. No ja sam još mislila tu kopanju oblijepiti oblucima kao mozaik. Prvo dakle mozaik, pa seoba na mjeto, onda sađenje. I ja ću ovako na sredini posaditi travu - to mi se baš sviđa. Usput, kako ste prenjeli te teške betonske kopanje točno na mjesto?
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 09:31
Draga Mačak, kopanje su više nego odlične, a gerberić je presladak! smile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 13:54
Mačak, super su mi takvi novi projekti!! Sa zanimanjem ću te pratiti u nastajanju novih cvjetnih kutića!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 14:12
Bogme i ja, u te velike posude svašta stane, već znam da će biti neke lijepe kombinacije
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 17:47
Prenio ih je svekar sa traktorom. Nemam pojma koliko bi to koštalo ove su stajale kod nas u stražnjem dvorištu neupotrebljavane. Sad bih još dvije takve da mi dođe niz do kraja staze uz kuću. Ruže sam naručila pa će nići još jedna gredica iza kopanja + ona koju ću preurediti a sad su tamo vodenike. Jedva čekam iduće ljeto da vidim kako će sve to skupa izgledati.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 17:52
Danas ja s posla i naravno da nisam odoljela stati kraj jednog štanda uz cestu i kupiti bar 3 maćuhice da kopanje ne zjape potpuno prazneBig%20smile.

Nisam htjela više jer hoću kupiti one puzave da sve to lijepo popune. S po jedne strane sam posadila majčinu dušicu da se pomalo spušta, a na drugoj bi htjela onu limun travu ili limunomirisni tamjan (tako nešto se zove čini mi se). Znate ono što izgleda kao majčina dušica, ali sa šarenim listićima. Samo to će vjerojatno čekat proljeće jer gdje da to sad nađem. I vrijesak, samo to za koji dan dok zahladi.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 17:55
Originalno poslano od člana Athena Athena napisao:

Ja imam jednu takvu i nisam bila sigurna kud bih s njom. Mislim da je ovako uz stazu OK i da bih i ja to mogla tako smjestiti. No ja sam još mislila tu kopanju oblijepiti oblucima kao mozaik. Prvo dakle mozaik, pa seoba na mjeto, onda sađenje. I ja ću ovako na sredini posaditi travu - to mi se baš sviđa. Usput, kako ste prenjeli te teške betonske kopanje točno na mjesto?

Sviđa mi se ideja, ja svoje zapravo trebam još dobro izribati. Jedna je od sitnih kamenčića pa samapo sebi lijepo izgleda a druga je od betona, ali pustiću biljke da se spuštaju pa će ju ukrasiti, a i staza mi je betonska pa pašu skupa.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 20:08
Bože što je ovo predivno . A zašto se to koristilo inače baš dobro izgledasmile141
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 21:19
Za napojit životinje, ali mojima su iz nekog razloga bilo preteške, pa svekar ima metalne(valjda) i tako sam ja dobila oveBig%20smile.
Hvala na pohvalama!!!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 21:51
Super ti je taj tvoj projekat.smile141
Sad si mislim ,kakva je to limun trava!!?Ima je negdje na slici?
E da,jesi razmišljala da staviš koji grmić phloxa?On će isto puzati uz teglu i zelen je cijele godine osim što još cvate na proljeće.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 22:23
Shasha mislim da bi to bio zapravo bio limunasti timijan. Sitni listići, šareni, miriši po limunu. Slično je majčinoj dušici ali sa šarenim listićima. To sam imala, ali mi se osušilo. Phlox nemam, u biti imam nešto što bi možda moglo biti, cvate rozo, pomalo pika kad ga plijevim, ali ne cvate obilno jer mu fali sunca tamo gdje je sad. Moram ga preseliti kad budem sređivala onu gredicu.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 23:09
svida mi se ovo...bas ti je lijepo...jos kad se popuni cvijecm bit ce prekrasnosmile120
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 10:44
Hvala!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 10:33
Juče sam bila u shopingu i kao šlag za kraj malo sam ponovila i svoj vrt:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 10:36
Na žalost nisam ništa uspjela posaditi jer je počela kiša, kad uspijem stižu slikice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.