Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
morala sam par stranica prelistati i pogledati tvoje cvijetne kombinacije i stvarno je sve za 5
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za cvijetne kombinacije, a bugica je
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
a i pasiflora br.1 će ponovno cvasti.(nju nikako da uslikam kako treba jer je na balkonu a velika je pa ne mogu stati ispred nje nego ovako sa strane)
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
još malo bugice dok je ovako lijepa,polako joj cvjetovi opadaju al mislim da se na vrhovima opet pojavljuju novi.Moglo bi biti i 4-tog cvjetanja
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Hvala Sonja
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Slavonka, sve ti je prekrasno.
|
|
![]() |
|
Maslačak zahvaljujem na posjeti i drago mi je što ti se sviđa.Ja ti volim bućkuriše,svega ja natrpam,da imam više mjesta u dvorištu bilo bi toga duplo više,ma bolje troduplo,ljepše je za oko
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve je krasno stvarno
![]() |
|
![]() |
|
malo visećeg bućkuriša
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Još malo bućkuriša,sad druga strana bačve
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Anaida,Lilly,Triša i Lantana
![]() Triša uopće nije problem zaljevanje,već sam se ja dobro ispraksala.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj "bučkuriš" u bačvi je prekrasan, bravo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno Slavonka, super je sve, kako samo stigneš pored svojih cura sve još i dvorište držat u redu.
Ma prava si.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super ti je bučkuriš!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bućkuriš je odličan!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala Štefice
![]() Upravo se vratila iz tvog vrta i nagledala se lijepoga cvijeća.Uh koje pelargonije imaš na balkonu,drugo neću ni sponjinati
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ja se slažem,stvarno je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bućkuriš je prva liga!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |