Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 32> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jooj Triša....super ste vi napravili jezerce i klupicu. Prekrasno je i unikatno! Ma...savršeno! Cvijeće ti je isto divno, ali moram izdvojiti slak u bačvi i čupavu daliju koje su me se ovaj puta posebno dojmile!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora draga ma to mi treba, baš kukam kako nigdje ne možeš naći nešto korisno o nekoj biljci, uvijek o tome pričamo. Eto sve si mi rekla, eventualno još treba reći visinu biljke i sad znam kako s njom postupati,.
Dakle nosim je u Rijeku, jer tamo nebi preživjela.
![]() Niho, dođi drga dođi, tvoj jasmin lijepo napreduje - samo da znaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
e pa ne može tako Triša....Samo šetam tvojim vrtom kod kuće i u vikendici. Pa je li ti znaš da sam ja gospodja u godinama koja teško hoda, s bolesnim koljenima
![]() a opet ne mogu propustiti tu ljepotu.
I još moram prepoznavati biljčice. Str15, slika7/crveni listići/ zove se
IRESINE HERBSTII
Trajnica, traži mnogo svijetla pa i sunca.Mnogo vode ljeti, povremeno zimi.Isto tako treba ovlaživati lišće.Rzmnožava se u februaru, pelcerom u zemlji.
Ako želiš lijepi grmić od proljeća do ljeta svaka dva mjeseca skidati vrhove.
Inače biljka kao takva nije zahtjevana.
ZIMI U KUĆU.........
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma bolan kako se nebi navrtilo ovdje stvarno ima na izbor cvijeća svaka čast Triša
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Volim taj šareni cvjetnjak u kojem ima svega. Uvijek mislim kako ću napraviti neki red i onda opet po starom - sve mi je žao isčupati, pa tako pustim.
Hvala što ste svratile do mene.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno..najljepši kutak je slak i cosmos
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma kako mi je promaklo da vidim rascvjetani vrt vikendice, sve je baš onako kako treba biti
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Od nas ostali ništa onda nema ni cvijeća a ja planirala na kadifice da sadimo u vrtu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima puno što dođete u moju vikendicu, eh kad bi bar stvarno došli, bar vi koji još niste bili.
Mali Gogo, pa naravno da je simpa kad jedni od drugih "krademo" ideje. Kad bih ja ukrala tvoje samo neke, morala bih i tebe ukrasti da mi ih srovedeš u djelo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Uh sve zbućkala -ali mi je lijepo --jeste bogami
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
oduševila me ogradica od pruća sa cosmosima i slakom...bravo Triška
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Jako lijepo. |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Cosmos i slak su savršeno ispali. Ako nemaš ništa protiv, ukrast ću ti tu ideju u idućoj godini :) Sve je divno, a biljke su savršene. Vidi se da ih miluju vrijedne Trišine ruke.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Odmor uz jezerce
![]() A dio sa cosmos, aster i slak je super!!! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš onako šareno i veselo, pravi vrt za vikendicu
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jako je lijepo kad vas u vikendici, pravi raj za odmor i mir!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ej ma čije je da je cvijeće predivno je-hahahahahaha
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno šarenilo triša
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uživancija je gledati dvorište tvoje vikendice
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovaj krug sa cosmosom i slakom famozno izgleda. Dalije su posebne. Mislim da Trišica uživa u kontroli cvjetnjaka. Prekrasno, prava uživancija.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |