Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 36> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj novi projekt
![]() Početak: ![]() ![]() Sa sadnjom sam tek počela. Htjela sam još kupiti vrijesak i mačuhice, ali su me ubijedili da mi je još prevruće za njih i da čekam idući tjedan kad su najavili zahlađenje. Za sada izgleda ovako: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Gerberu nisam mogla odoljeti, jako ih volim, a ovi mini su mi
![]() A trava mi je prepredivna i još mi vele da će ostati i preko zime. Jel bude? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mačak sve je lijepo i bit će očito još ljepše!
Ali kopanje bih ti ukrala!
![]() ![]() ![]() Ti si svoje lijepo složila i možeš raspiriti maštu s cvijećem u njima
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Projekt je za pet!
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Ja imam jednu takvu i nisam bila sigurna kud bih s njom. Mislim da je ovako uz stazu OK i da bih i ja to mogla tako smjestiti. No ja sam još mislila tu kopanju oblijepiti oblucima kao mozaik. Prvo dakle mozaik, pa seoba na mjeto, onda sađenje. I ja ću ovako na sredini posaditi travu - to mi se baš sviđa. Usput, kako ste prenjeli te teške betonske kopanje točno na mjesto?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Mačak, kopanje su više nego odlične, a gerberić je presladak!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mačak, super su mi takvi novi projekti!! Sa zanimanjem ću te pratiti u nastajanju novih cvjetnih kutića!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bogme i ja, u te velike posude svašta stane, već znam da će biti neke lijepe kombinacije
|
|
![]() |
|
Prenio ih je svekar sa traktorom. Nemam pojma koliko bi to koštalo ove su stajale kod nas u stražnjem dvorištu neupotrebljavane. Sad bih još dvije takve da mi dođe niz do kraja staze uz kuću. Ruže sam naručila pa će nići još jedna gredica iza kopanja + ona koju ću preurediti a sad su tamo vodenike. Jedva čekam iduće ljeto da vidim kako će sve to skupa izgledati.
|
|
![]() |
|
Danas ja s posla i naravno da nisam odoljela stati kraj jednog štanda uz cestu i kupiti bar 3 maćuhice da kopanje ne zjape potpuno prazne
![]() ![]() ![]() ![]() Nisam htjela više jer hoću kupiti one puzave da sve to lijepo popune. S po jedne strane sam posadila majčinu dušicu da se pomalo spušta, a na drugoj bi htjela onu limun travu ili limunomirisni tamjan (tako nešto se zove čini mi se). Znate ono što izgleda kao majčina dušica, ali sa šarenim listićima. Samo to će vjerojatno čekat proljeće jer gdje da to sad nađem. I vrijesak, samo to za koji dan dok zahladi. |
|
![]() |
|
Sviđa mi se ideja, ja svoje zapravo trebam još dobro izribati. Jedna je od sitnih kamenčića pa samapo sebi lijepo izgleda a druga je od betona, ali pustiću biljke da se spuštaju pa će ju ukrasiti, a i staza mi je betonska pa pašu skupa. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože što je ovo predivno . A zašto se to koristilo inače baš dobro izgleda
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Za napojit životinje, ali mojima su iz nekog razloga bilo preteške, pa svekar ima metalne(valjda) i tako sam ja dobila ove
![]() Hvala na pohvalama!!!! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Super ti je taj tvoj projekat.
![]() E da,jesi razmišljala da staviš koji grmić phloxa?On će isto puzati uz teglu i zelen je cijele godine osim što još cvate na proljeće.
|
|
![]() |
|
Shasha mislim da bi to bio zapravo bio limunasti timijan. Sitni listići, šareni, miriši po limunu. Slično je majčinoj dušici ali sa šarenim listićima. To sam imala, ali mi se osušilo. Phlox nemam, u biti imam nešto što bi možda moglo biti, cvate rozo, pomalo pika kad ga plijevim, ali ne cvate obilno jer mu fali sunca tamo gdje je sad. Moram ga preseliti kad budem sređivala onu gredicu.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svida mi se ovo...bas ti je lijepo...jos kad se popuni cvijecm bit ce prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala!
|
|
![]() |
|
Juče sam bila u shopingu i kao šlag za kraj malo sam ponovila i svoj vrt:
|
![]() |
|
Na žalost nisam ništa uspjela posaditi jer je počela kiša, kad uspijem stižu slikice.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |