kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 80> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
meni je uvijek užitak prošetati tvojom galerijom i uvijek me nečim novim prijatno iznenadiš..... daska je super urađena, a pogotovo prelaz salvete i podloge!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
I meni je drago vidjeti tvoje nove radove. Daskica i anđeo...stvarno nemam niti jednu primjedbu, samo pohvale....Čaša mi je interesantna i meni osobno snijeg nije previše ...nego možda samo postolje da nema onih šljoka...nego da su i tamo " nanosi snijega". Ideja mi je super.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
drage moje hvala vam puno
![]() ![]() ![]() piramida izaberes par boja i trackas jednu preko druge,ako to nije to ides opet iznova samo promijenis redoslijed boja..bijela mi je uvijek pri ruci ako uprskam,i onda opet iznova..iznenadila bi se da znas koliko nekad slojeva stavim dok ne dobijem ono sto mi se sviđa.. ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Draga Kaća, ja na tvojim radovima često ostajem bez teksta, pa tako i ovaj put
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni je sve prekrasno...najbolje mi je kak ti super složiš i iskombiniraš boje oko salveta i na podlogu,meni to nejde nikako.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Daska i djevojčica prekrasne, i boje i motiv i izvedba.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidim da si skužila šta sam ti htjela reći!!! Ti si se izgleda jednostavno zaigrala i nisi obratila pažnju...
Ponekad je manje- više...
Kaća, hajd probaj napraviti još jednu čašu istu samo nemoj na držač stavljati snijeg, dolje na postolje možeš staviti.... vidjet ćeš da će biti " san snova"!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ah, ah , ah predivno, prekrasno. Ja odvaljujem na kutije i najdivnije su mi. Ova prva ako moram izdvojit mi je najmljac. Savršena!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dragicke moje hvala vam puno,ljubin vas
![]() proljece djevojcica je print, ostalo su salvete..jelda da san malo pretjerala sa snijegom? ![]() ![]() bracka moja lipo mi te vidit,kuzim da si u strci kad te bas i nema cesto ![]() bozica ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
daska...djevojčica čaše...ne mogu izabrati....prekrasno sve
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Daska ti je draga fenomenomenalna..... a i ova čaša mi je krasna ... ja obožavm božićne motive
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Katija kako sam ja sretna što si se ti pokrenula.
Ovo na dasci je salveta, ali ova djevojčica je salveta ili???
To mi je najljepši rad, prekrasno ukomponirane boje i motivi...super
Radovi kao i uvijek prekrasni, ali meni osobno je na držaču čaše malo previše ovog snijega. Inače sve ostalo fantastično!!!
|
|
![]() |
|
hej cure drage,krila ce mi narast od vasih prekrasnih komentara..od srca veliko hvala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
neznam odakle da krenem sa pohvalama kad je sve savršeno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kaća, neznam koji mi je rad bolji, prekrasno je!!!! |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
motiv na daščici bojama super dorađen...anđelak predivan... i opet me oduševljavaš svojom doradomoko motiva...a čaša je skroz zanimljiva, neobična...
štose tiče božićnih motiva...brzo će božić, a možda nas i malo rashlade u ove još uvijek vruće dane |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anci pozdravljam te i zelim ti dobrodoslicu
![]() ![]() evo jos nesto iz moje radionice..malo san zabrzala sa bozicnim motivom na mom prvom svijecnjaku,dosla mi ova stara casica pod ruku,pa reko iden probat..pa onda zasto vam i ne pokazat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Pozdrav!!
Evo ja sam tek nova na ovom forumu ali i u decoupage tehnici sam pocetnik.Radovi su ti prekrasni,nemam rijeci!!! |
|
![]() |
|
cure divne ste,hvala vam puno,puno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |