Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 165>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 15:16
Ima tvoja Glicinija i jako je lijepa-ali imaću još
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:42
toliko skladno, toliko lijepo, jako mi se svidja kombinacija više kopriva, ali sve je na svom mjestu i sve ima svoje čari.......ClapClapClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 09:01

Tvoje veselje i radost je prešla i na mene!smile213Sretna sam kao da sam se ja ponovila, toliko si me dojmila!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 19:45
Ova je i meni predivna, s ovim špricanim lišćem,
Nešto tvoje raste i kod mene - nešto duplo od onog što si slala Nihi, baš napreduje - moram stavit sliku da rečeš što je - to mi je u stanu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:02
Sad znam zašto baka rano ustaje. Valjda da surfa na miru dok NJM spava LOL.

Bromi, ostala sam bez teksta. Ja sam mislila grančicu, dvije. Joooj, kako da ti se zahvalim?
Please odi u moj vrt, znam da nije neko bogatsvo i samo reci što želiš. Barem tako da ti se odužim!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 18:08
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

upravo tako  ne pijem, ne pušim, ne...izlazim

imam jedinu strast moje biljke smile162smile103

Ovo potpisujem u cjelosti ..... i ja sam u klubu ovisnika.
Ivana je smile120, a kakav ti je ovaj hibi na zadnjoj slici vrtni ili sobni?
A i ona begonija u cvatu sa šarenim listovima, zar ona cvjeta, mislim tako lijepo i obilno? Ja sam mislila da takve begonije ne cvatu ili ako cvatu cvijet im je neugledan, a ova tvoja je baš lijepa.
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 17:33
Bromelija, odusevila sam se tvojim cvijecem.
Sve ti je fenomenalno.

Narocito su mi se svidjeli cleoma, bijeli vrtni hibi, abutiloni, hibi veliki bijeli mocvarni, fuksije i oni neobicni muskatli.
Sve pohvale za tako lijepo i njegovano cvijece.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 19:51
dijagnoza ti je teška ovisnost - dobro došla u klub!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 17:26
ma znam kakav,samo hoću 100-tku
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 09:52
Evo draga moja - dvije su biljčice zajedno, jer su bile male, ali primile su se obje, pa te molim što je i dali su kućne.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:18
koje ti carstvo imas...neznas sta bi izdvojila...sve je fantasticno..od kombinacija do vrsta,boja...supersmile57
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 18:34
Ovaj hibi na zadnjoj slici je močvarac preko zime nema ni stabljiku niti lišće ali se mora sklonit u podrum recimo, na proljeće potjera.

imam dvije begonije sa šarenim liščem koje cvijetaju i to lijepim cvatom

ovo je jedna, od druge nemam sliku-uskoro će biti

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 18:16
hvala draga fuksija na posjetu mome vrtu i za pohvalesmile78
niho dušo, a čega ti nemaš budemo mi to ispravili prvom prilikom, morat ćeš ti i kod nas na bilogoru a ne samo na more smile73
triša jako mi je drago da i kod tebe raste nešto moje ono sa širokim listom  zovemo slonovo uho i ima jako lijep cvijet a ono drugo ne znam kako se zove lijepo je kad ga je više u skupini a relativno brzo se širi
lijep pozz..smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 08:02
hoya draga poslala si ti meni dovoljno i jaakoo me obradovala sa kuglicom

smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 18:41
ova begonija je zaista smile120
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:09
Krasan ti je vrt doista.
No moram se pridružiti "prokazanima".
Kad sam sa zadnje kave dovukla filodendron, MM me je lijepo zamolio da više ne idem na kavu a kad sam raspakirala paket od Shashe i SilveKice rekao je nek se više ničem kod vas ne divim!LOLLOLLOL

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 17:29
da, ali ne odjednom ipak bi bilo previše
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 13:22
Nešto tvoje raste i kod mene - nešto duplo od onog što si slala Nihi, baš napreduje------------Eto tu se krije moje cvijeće cccccccsmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 17:21
hana evo takav bijeli

cvijetovi su ogromni to se na slici dobro ne vidi, neznam uslikat dobro
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 22:35
hvala otok i lora smile79

triša stavi da vidim što je to, tvoja-moja pasiflora još ne cvijeta ali  lijepo raste smile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.