Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 165> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima tvoja Glicinija i jako je lijepa-ali imaću još
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
toliko skladno, toliko lijepo, jako mi se svidja kombinacija više kopriva, ali sve je na svom mjestu i sve ima svoje čari.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Tvoje veselje i radost je prešla i na mene! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ova je i meni predivna, s ovim špricanim lišćem,
Nešto tvoje raste i kod mene - nešto duplo od onog što si slala Nihi, baš napreduje - moram stavit sliku da rečeš što je - to mi je u stanu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad znam zašto baka rano ustaje. Valjda da surfa na miru dok NJM spava
![]() Bromi, ostala sam bez teksta. Ja sam mislila grančicu, dvije. Joooj, kako da ti se zahvalim?
Please odi u moj vrt, znam da nije neko bogatsvo i samo reci što želiš. Barem tako da ti se odužim!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovo potpisujem u cjelosti ..... i ja sam u klubu ovisnika.
Ivana je
![]() A i ona begonija u cvatu sa šarenim listovima, zar ona cvjeta, mislim tako lijepo i obilno? Ja sam mislila da takve begonije ne cvatu ili ako cvatu cvijet im je neugledan, a ova tvoja je baš lijepa.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Bromelija, odusevila sam se tvojim cvijecem.
Sve ti je fenomenalno. ![]() Narocito su mi se svidjeli cleoma, bijeli vrtni hibi, abutiloni, hibi veliki bijeli mocvarni, fuksije i oni neobicni muskatli. Sve pohvale za tako lijepo i njegovano cvijece. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dijagnoza ti je teška ovisnost - dobro došla u klub!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma znam kakav,samo hoću 100-tku
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo draga moja - dvije su biljčice zajedno, jer su bile male, ali primile su se obje, pa te molim što je i dali su kućne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
koje ti carstvo imas...neznas sta bi izdvojila...sve je fantasticno..od kombinacija do vrsta,boja...super
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Ovaj hibi na zadnjoj slici je močvarac preko zime nema ni stabljiku niti lišće ali se mora sklonit u podrum recimo, na proljeće potjera.
imam dvije begonije sa šarenim liščem koje cvijetaju i to lijepim cvatom ovo je jedna, od druge nemam sliku-uskoro će biti ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala draga fuksija na posjetu mome vrtu i za pohvale
![]() niho dušo, a čega ti nemaš budemo mi to ispravili prvom prilikom, morat ćeš ti i kod nas na bilogoru a ne samo na more ![]() triša jako mi je drago da i kod tebe raste nešto moje ono sa širokim listom zovemo slonovo uho i ima jako lijep cvijet a ono drugo ne znam kako se zove lijepo je kad ga je više u skupini a relativno brzo se širi lijep pozz.. ![]() |
|
![]() |
|
hoya draga poslala si ti meni dovoljno i jaakoo me obradovala sa kuglicom
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
ova begonija je zaista
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasan ti je vrt doista.
No moram se pridružiti "prokazanima".
Kad sam sa zadnje kave dovukla filodendron, MM me je lijepo zamolio da više ne idem na kavu a kad sam raspakirala paket od Shashe i SilveKice rekao je nek se više ničem kod vas ne divim!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da, ali ne odjednom ipak bi bilo previše
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nešto tvoje raste i kod mene - nešto duplo od onog što si slala Nihi, baš napreduje------------Eto tu se krije moje cvijeće ccccccc
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hana evo takav bijeli
![]() cvijetovi su ogromni to se na slici dobro ne vidi, neznam uslikat dobro |
|
![]() |
|
hvala otok i lora
![]() triša stavi da vidim što je to, tvoja-moja pasiflora još ne cvijeta ali lijepo raste ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |