DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 86> |
Korisnik | ||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Samo ti radi dalje,bokal ostavi,uskoro će se i tebi jako svidjeti
![]() |
||
![]() |
||
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
|
kućica ti je ispala prekrasno!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
meni vaza preodlicna,nikako nije za pranje
![]() |
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Nemoj prati vazu, boje su divne.
Ne znam da li kada radiš pitorico zalijepiš najprije salvetu, jer kažeš da ti se zamulja salveta ili ostane okolo bijelo.
Probaj na podlogu olovkom ( još bolje onaj flomaster što nestane) ocrtati obrise motiva, pa onda nanijeti boje koje ti se uklapaju i tek onda zalijepi sliku.
Tako će ti biti lakše, ako sam dobro objasnila.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Evo neću oprati, ali ne odustajem od svojih pokušaja
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Nemoj mila poklonim ti jedan novi pa mackaj , a ovaj ne diraj...
![]() |
||
![]() |
||
|
Ha ha ha, samo ti provjeravaj! Evo stoji na stolu i čeka......... prati, ne prati, prati, ne prati!!! Ali vikend tek dolazi, a i bit će kiše, tako kažu, pa tko zna!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Jelda da nisi oprala...samo provjeravam...znaš lijepi je
![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
ni meni pittorico ne uspijeva (iako mi se tvoj cini sasvim dobar), ali ne hajem previse za to... idem dalje i radim stvari koje mi bolje idu od ruke... jednom se mozda vrati i pokusam opet... tko zna... mogucnosti su taaako raznovrsne... bitno je da ti uzivas u tome sto radis
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Maslina
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Ne,ne sve je odlično,ne dirati,divna boca,preslatka kućica ,a ako ti se tvoj pittorico ne sviđa nemoj ga zvati pittorico,bokal(vaza) je savršen-a!
|
||
![]() |
||
|
Drage moje tete salvete, stvarno mi je drago da vam se vaza sviđa, ali kad ja gledam druge radove, čini mi se da pitorico mora biti onako baš potpuno nježan, sa blagim prelazima iz boje u boju, a meni to ne uspjeva! Pokušavam stalno ponovo i ponovo i opet ništa! |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
|
poslušaj cure nemoj ništa prati,dobar je to pitorico
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Nemoj niš prati,vaza je jako lijepa,a sljedeći pittorico ti bude bolji.
|
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
Anđelka, danas su mi stigle salvete! Predivne su, a posebno me razveselile mačuhice zbog kojih sam obišla cili grad i okolicu, pa ništa.
Preeeeeeeeelipe su!!!!!!! Puno hvala! ![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Ne bi ja to prala, ispalo je bolje nego kako ti to vidiš svojim očima...zapravo, jako lijepa vaza s prekrasnim motivom...
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
|
Nemoj ju oprati...lijepa je...
![]() |
||
![]() |
||
|
Baš ti hvala na ovim komentarima, a ja se spremam vazu oprati, pa opet ispočetka, dok ne naučim taj pitorico!!!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
uf, kućicu sam zaboravila komentirati... zaslužuješ veliki pljesak za nju... jako si je uredno uradila idobro iskombinirala elemente...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |