Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam mogla, a da ovo ne podjelim s vama.... Naime moja prija me molila da joj uredim držač za WC papir i to je ovako ispalo...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frezija, pitar ti je fantastičan, odličan, vrhunski....ma prekrasan je.
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
super ideja , susjeda će uživati
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Idući vikend sam na Braču,doći ću ti maznuti ove krasote,i susidi!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
slažem se sa curama. neuobičajen ali odličan motiv za posudu za biljčicu. izvrstan rad! bravo! |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
do sada nikad nisam pomislila da bi te posude mogle izgledati taaako dobro s motivom koji nije cvjetni... razuvjerila si me... jako, jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
meni je ovo preslatko!
kako si radila sa obično isprintanim papirom, ako smijem pitati?
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno, toliko je stvarno za nepovjerovati.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Cure moje hvala na pohvalama,
![]() Anđelka pitala si me jel ovo print li salveta. Ovo sam isprintala na običnom fotokop. papiru.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Prekrasna ideja i super izvdeba...Naprosto dobijem želju uči u njega...koliko vjerno izgleda ta uličica...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastičan rad,odličan motiv,sve za 10!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga pitar ti je fenomenalan,neobican motiv,neviđen a preljep
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ovo je toliko dooooobro da ne znam šta da kažem osim
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Mmmmm, prekrasan poklon, a motiv je predobar, sveukupni dojam s biljčicom - famozno
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Print ili salveta?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ovo je bio poklon za moju susjedu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala vam na pohvalama... baš ste mi super...
Evo u zadnje vrime imama neke druge obaveze pa nemogu nikako rekla bi Kaća 43 meckat , al se nadam da ću tamo iza 20 .09 uhvatit se posla, a dotle ću se divit vašim radovima...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve kutijice su prekrasne, aliovaj shabby sa eužicama...on je prekrasan... sve pohvale...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Kutijice...prekrasne....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |