Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 203> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo i sa tobom idem kod Bešlića jer za to se moraš rezervisati to bez tebe nesmije proći i još jednom jedva čekam naš ponovni susret
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nema me koji dan i već hrpa noviteta
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Naravno opet novog cvijeća, krasnog... A liriope sam baš htjela pitati što je to al' ste već napisale. To što u Op.rastu ispod palmi me zaintrigiralo! Pa malo sam zguglala,ali mi je jednostavnije
![]() 1.Trajnica, ljetnica?
2.Kad se sadi?
Hvala na odgovoru, ti već imaš sad iskustva s njima!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bako Liriope je trajnica i ja sam ju sadila na proljeće ali može se ju i sad na jesen, ona je inače zimzelena, kod mene joj lišće preko zime ne baš svo propadne i ubrzo iz sredine potjera mlado. Susjeda koja mi je dala ima jedan manji vrtić umjesto kamenom (zidićem) sav obrubljen liriopom, to jako efektno izgleda a ima i manje žbuniće svako toliko razbacane po vrtu - isto jako lijepo. Kod nje je stalno zelena. To je totalno nekomplicirana biljka, raste i pod stablima, u sjeni i polusjeni, kod nje je na živom suncu....
Slabo mi se širi a imam je već treću sezonu, možda nema dovoljno zemlje jer je ispod breze a breza ima površinsko korjenje tako da mi je i trava ispod jako slaba a na mjestima je i nema...
Vidjela sam da ju Decora Buzet ima u ponudi (bez slike je)
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala ti na objašnjenju. Znači rano proljeće piše Decori! Baš bi mi lijepo legle oko palme koja nije uz lovor! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja sam samo malo prošetala nadivila se ostanem bez riječi -svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kod tebe je stalno nešto zanimljivo....ali lirope i cinije
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Korijeko, kakve ti je boje ona budleja koju si posadila? Ja sam dobila od Lantane bijelu, a jučer sam u tvojoj blizini vidjela na samoj cesti, na divlje raste prekrasna ljubičasta. Ne, uopće je nisam "štipnula", ne, ne
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Klasična ljubičasta, opet mi cvate ima 3 cvijeta, moram malo slikati vrt.....
Šta ti nemaš takvu, meni se zakorjenjuju ljubičaste Jagodine, stavila sam i kiticu vrbe, valjda će uspjet, to će mi bit za djelit, sjetim te se...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Imam bijelu - a od jučer imam i ljubičastu. Mislila sam da ti možda nemaš pa da je "nabaviš" tamo ispod zavoja kod skretanja za Lisinu. |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hoja viri u Korijenkov vrt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ti i Hoya, hodate u "dućane" pa "nabavljate" pa to je prestrašno. Da sljedeći put kad idem kroz Rijeku pokušam to napraviti tako da dođem u noći pa da onda idem i ja s vama? |
|
![]() |
|
Nije to što mi idemo u "dućane", nego smrcko noću dolazi kod nas!
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma da ostave si smokvu umjesto cvijeta pa im kriv Šmrcko
![]() Pa čekaj ja sam mjesečar, a sve više biljaka mi na balkonu i pita se MM odakle to sve niče ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slikaj, slikaj vrt Korijenko!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Baš mi se sviđa ta vaša kupovina u "dućanu" to ti je nešto kao internet kupovina, "kupuješ" a nitko te ne vidi...
![]() Hoya ti si se mogla malo jučer i zaustavit kod mene,
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ujutro sam vozila auto na servis na Veprinac. Ti si radila punom parom na forumu , hi, hi ...
|
|
|
|
![]() |
|
Šmrcko kad idemo u pljačku kod Lore, alat nam je pripremila, bit ćemo gospodski lopovi....
![]() Anaida imam već slike samo da ih stavim na photobucket i stižu.....
![]() Imam nove lavande, sedume,niske astere lila i crvene...... malo sam trošila za vikend za svoj gušt.....nateglila kamenja iz Brseča sve lijepo posložila, zrihtala stepenice-grota-kamenjar, ubacila Shashine biljke, bila sam i kod susjede u pljački, nabavila sam još čistaca i duplih mušica za drugo ljeto.....ma sad je pici,pici,ma vidjet ćete....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Možemo u subotu u jutro ako ne radiš, ako je Lora slobodna, a može i Hoja s nama. Bit ćemo kao tri mušketira
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo me opet.......
Ne znam da li se sjećate iz mijh nedavnih stranica mojih pomidora koji rastu iz šahte. E pa već smo ih par puta jeli, ovo je od neki dan...
"Šahtići"
![]() ![]() Onda dolaze ukrasne paprike "zvončići" samo još nisu crvene, izgledati će ko Božićno drvce, dala sam ih svim curkama sa naše kave, Šmrcku je već pozamašno porasla.
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |