Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefi moja najbolja prijateljica je rođena u Labinu, a i otac mog starijeg unuka je Lobinjon (nažalost poginuo u saobraćajnoj nesreći), često sam u Labinu kada "šetamo" Istrom i stvarno je predivan gradić.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno je prekrasno. Nisam baš poznavalac tako Hrvatske ali sve što više gledam tako vaše slike imam jako želju da je stvarno obilazim -i nagledam se ljepote koja se nalazi u vašim gradovima . ma svaka čast.
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ja tamo odlazim već 10 godina..moj brat živi u Labinu već tako dugo, ako netko ima još slika Labina samo neka ih stavi..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Znam ja
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Tako je ivna ima i malo slika iz Rapca..
Bako ona slika je od žene gdje smo bili na ljetovanju..Moj brat ima mali stan pa onda uvijek iznajmimo nešta kad dođemo dolje.. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto još jedan dio lijepe naše uglavnom nepoznat. Bravo Štefkaja! Ona slika (mislim da je prva) stepenice i pogled na onaj zeleni brijeg, je l' to iz stana tvog brata? Jer je stavrno divan pogled!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lijepo je ponovno vidjeti Labin.Reci Stefkaja ,ima tu malo i Rapca ili se varam? A stari grad u Labinu mi je fenomenalan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je jedan istarski grad u kojem ljetujem svako ljeto i gdje živi moj brat
|
|
![]() |
|
Vau, to su prave slike! Predivno Montokuc. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno...uzivala sam
![]() |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Šetnja kroz Grožnjan,novembar 2007.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ovde stvarno zastaje dah! Montokuc,
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Evo mojih slika iz Motovuna,novembar 2007.!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |