moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 150> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala Gio!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
nisam ziher,al mislim da bi onaj pelcer mogla biti cuphea ignia.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
hana pravo je uzivanje zaviriti u tvoj vrt
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala ti Smrcko!
|
||
![]() |
||
|
jesu,slike su tu negdje.... |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ruže i hibiskus su očaravajući, koje lijepe boje
![]() Samo vi jedite kolače, ja sam na voćkama ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Bok, Hanči, zanima me da li su ti cvjetale hortenzije Bavarija (sa str. 18) koje si naručila izvana?
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
i ja volim kolače, jako, nek vas izgled ne zavara
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Draga Perla....ne navijam ja za nikoga! Ja samo unosim živost na Haninoj temi.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Čuj, Flavi, za koga ti navijaš??? Ja protiv kolača nemam ništ. To mi se vidi po cijelom tijelu! |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
E sa prepoznavanjem pelcerića ti ne mogu pomoći (prepuštam riječ stručnjacima) ali mogu reći da sam pregledala unazad nekoliko stranica i da sam stvarno uživala što u cvijeću, što u prekrasnom voću!
![]() |
||
![]() |
||
|
i na kraju pelceri koje sam dobila a ne znam kak se biljka zove... molim znalce da pomognu ..... Rain, Baka Bea..... bilo tko?
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
evo inešto malo što ima veze sa temom
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
može i tak...uglavnom bilo bi dobro da kucaju nogama...(jer će im ruke naravno biti zauzete.....)
![]() |
||
![]() |
||
|
misliš? Ili da donesu sa sobom kad bude već kopanja i vađenja
|
||
![]() |
||
|
Joj Hana....ja si mislim da budu njima dobri i Sport-keksi...ak padnu kakvi flanci ili pelceri......
![]() |
||
![]() |
||
|
je baka,to vam to znači.... ja sam vam malo van Varaždina,samo javite i dođem pred vas
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |