Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 208209210211212 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 06:40
Šilj, oštrica (Cyperus)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
neimarlija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje neimarlija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 02:11
  Slucajno sam nasla sliku ove biljcice dakle (ovo nije moja),ja imam istu i jako je lijepa ali imam problem jer  neznam kako se zove ,pa ako netko zna molim da mi odgovori.Hvala
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 09:36
Tako je!!! Našla sam sada i ja fotku koja veli da je to vrsta amaranhusa. Illumination Amaranth.  Hvala najljepša Tropi!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tropi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 745
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 09:27
Amarant,šćir-Amaranthus,mogao bi biti ....
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 07:06
A sad da vas i ja pitam - ova crvena biljčica, crveno lišće, kako se zove?? Negdje sam naišla na podatak da bi to bila metvulja, ali kad ju uguglam - ne pokazuje mi takve slike..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 01:51
To ti je vrsta tradesacantie, i može se u vrtu kombinirati sa drugim biljkama. Prekrasna jesmile71
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
neimarlija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje neimarlija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 01:45

molim da mi neko kaze kako se zove ova biljcica

Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 21:48
Evo me opet.. ma nekako je ljepse znat sta imam, a dobila sam biljku i ne znam joj ime! Pomozite

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 17:26
Molim, Božikovine, i drugi put. Od ove godine imam i kultivare s bijelim cvjetovima, jako me zanima kakvi će biti. Pogledaj u Bergenijin vrt kako su prekrasne te moćne biljke, trajnice, a skromne i zadovoljne s običnim vrtnim tlom, na suncu ili u polusjeni..
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 08:32
Hvala Baka Bea.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 06:38
Acanthus mollis, primog, prekrasna ukrasna biljka čije je lišće starogrčkim klesarima služilo kao predložak za ukrašavanje kapitela stupova.
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 19:31
Dali netko zna o kojoj se biljci radi?

Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 17:54
Tropi, hvala puno.. sad mi je bas drago da sam je ostavila, neka je korov, al je isto biljka, usto i zdrava;) Hvala jos jednom!
Na vrh
tropi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 745
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 17:36
portulaca oleracea,tušt-korov i jestiva ,kažu zdrava biljka
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 15:40
Jel mozda neko zna sta bi ovo moglo biti? Vjerojatno je samo korov, izraslo je samo u podnozju masline, ali meni se svidilo pa sam ostavila.. Volila bih znat jel stvarno korov, ili je sta doletilo iz okolnjih vrtova:) Hvala unaprijed:)

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 06:05
Perilla frutescens var. crispa
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 23:12
...imam je i ja već  godinama  i ne znam  što je....sama  se   razmnožava ,  zimi  nestane i ponovo  izraste  ali  na različitim  mjestima,  sama   mi je  došla    u vrt.... 
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 17:30
Šta je ovo?
Kod kolegice sam par pelcera uzela.izgleda ko ukrasna kopriva no list joj miriši i kod nje raste u vrtu na cjelodnevnom suncu.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 01:07
Hvala SašaEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 07:26
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 208209210211212 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.