natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 109> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako su ti predivne čaše!!!! I uostalom sve.... kak si skromna,pa krasno radiš.Kad narastem možda i ja nekaj slično napravim-za 100 godina
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
o čašama sve samo u superlativima! a ogrlica od das mase mi je odlična! super su mi boje i lijepo je sve uredno. bravo!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga Nato!
oduševia me tvoj kompet čaša... svaki detalj ti je na svom mjestu... SAVRŠENO
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Komplet za 5!!!!!!!! |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ljudi moji, ona moja ogrlica me toliko pikala u oči i toliko nisam sa njom bila tzadovoljna da je ona naposlijetku zaradila i doživjela svoj make over...
daklem... before ![]() and after ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
cure.. hvala na lijepim komentarima za čaše... špaga je ljepljena drvofixom
|
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
bravo nataša ,i nakit je krenuo bog zna šta je slijedeće
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ogrlica sa ruzama mi je prekrasna.....
![]() ali čaše.....nevjerovatno....bravo ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prva ocjena mi je ionako bila izvrsno,sada nakon popravka +5
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
U potpunosti potpisujem Maslinu, i dodajem da je dobila na punoći, mada je meni i onak bila super
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
nisam ni sumljala da ćeš ti odustati,uvijek dobiješ inspraciju za još bolje
|
|
![]() |
|
kako je zavladala ogledalomanija, u to ime, evo i ja van ž njime...
ogledalo za jednu malenu djevojčicu imenom katja... slova su printevi, sličice decoupage papiri, a pozadina je crveni rižin papir... leptir je napravljen u 3D tehnici, tako da je prvi plošno ljepljen, a drugi je ljepljen na prozirnicu pa pomoću nje modeliran... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
E pa.....nemam pitanja, sve si objasnila i prekrasan rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
jako si dobra u tim 3D slovcima i dr.a bome i u ogledalcima za curice.Preslatko
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Katija će biti presretna, baš je slatkoooooo!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super radovi. Izvrstan 3d efekt. Bravo! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato ogledalce je prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Preslatko ogledalo....kako će Katja biti sretna. Odabir motiva i boja...ma sve mi je slatko. A leptir si super izvela. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Za curicu krasnog imena presladak poklon, jako, jako lijepo ogledalce, uostalom kao i svi radovi što su izašli ispod tvojih ruku
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |