Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 109>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 16:40
Stvarno prekrasan poklon!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tinaw View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaw Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 19:33
prekrasan poklon
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:51
Za curicu krasnog imena presladak poklon, jako, jako lijepo ogledalce, uostalom kao i svi radovi što su izašli ispod tvojih ruku
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 08:57

Preslatko ogledalo....kako će Katja biti sretna. Odabir motiva i boja...ma sve mi je slatko. A leptir si super izvela.Smile

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 08:53
smile227 predivno je, Katja će biti vesela!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 18:39
nato ogledalce je prekrasno smile141,3D je fenomenalansmile141,a bome i ime djevojcice meni bas prekrasnoWinkEmbarrassed
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 18:12

Super radovi. Izvrstan 3d efekt. Bravo!

ANĐELKA
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 18:06
Katija će biti presretna, baš je slatkoooooo! 
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 15:29
jako si dobra u tim 3D slovcima i dr.a bome i u ogledalcima za curice.Preslatko
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 14:35
E pa.....nemam pitanja, sve si objasnila i prekrasan rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 14:19
kako je zavladala ogledalomanija, u to ime, evo i ja van ž njime...
ogledalo za jednu malenu djevojčicu imenom katja...
slova su printevi, sličice decoupage papiri, a pozadina je crveni rižin papir...
leptir je napravljen u 3D tehnici, tako da je prvi plošno ljepljen, a drugi je ljepljen na prozirnicu pa pomoću nje modeliran...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
tinaw View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaw Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 19:53
nisam ni sumljala da ćeš ti odustati,uvijek dobiješ inspraciju za još bolje
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 12:48
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Prva ocjena mi je ionako bila izvrsno,sada nakon popravka +5

U potpunosti potpisujem Maslinu, i dodajem da je dobila na punoći, mada je meni i onak bila super Smile
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 07:56
Prva ocjena mi je ionako bila izvrsno,sada nakon popravka +5
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 19:21
ogrlica sa ruzama mi je prekrasna.....Clap

ali čaše.....nevjerovatno....bravoClap
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 16:57
bravo nataša ,i nakit je krenuo bog zna šta je slijedeće
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 14:03
cure.. hvala na lijepim komentarima za čaše... špaga je ljepljena drvofixom
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 14:02
ljudi moji, ona moja ogrlica me toliko pikala u oči i toliko nisam sa njom bila tzadovoljna da je ona naposlijetku zaradila i doživjela svoj make over...
daklem...
before

and after

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 09:27

Komplet za 5!!!!!!!!

Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 07:35
 Draga Nato! 
oduševia  me tvoj kompet čaša... svaki detalj ti je na svom mjestu... SAVRŠENOsmile55 Zanima me kako si onako precizno zaljepila konop... s cim si ga lijepila, odnosno na koji način.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.