Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 69> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jooj Štefica generacijo, ja bi tebi rado pomogla....ali neznam...kad sam ja svoju kupila u 5. mjesecu, prodavačica je rekla ne presađivat...i onda je još nekoliko ljudi reklo ne....ali mi ih je i par reklo nek presadim....i ja ipak jesam...i pokazalo se dobro....potjerala je nove listiće....ničim nije pokazala da joj je prevelika tegla ili da joj nešto fali....a tegla je baš velika....zemlja u kojoj je je kisela, drenažu ima od šodera, prihranila sam jednom tokom sezone sa eko gnojivom i to je to. Jedino treba paziti kad se presađuje da se "stablo" ne zakopa zemljom....mora se poslije presađivanja očistiti sva zemlja koja je "upala" po stablu". E sad...to je moje iskustvo i bilo je na proljeće....ali sad je jesen....moraš sama odlučit. Ja sam se vodila mišlju....ak misli "riknut" nek rikne odma....da odma znam na čemu sam s njom!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala svima na posjeti ,a moja se cikasica počela
![]() ![]() Ja sam si ju dugo željela,doduše imam male koje mi je Otok poslala,ali kak sam ja nestrpljiva,več sam si dugo željela jednu poprilične veličine. Šta mislite,jel bi ju bilo dobro presaditi sada ili da čekam proljeće. ( A tko bu čekal proljeće... ![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Cikasica je mrak! Prekrasna vrtna bajka, uživala sam pregledavajući tvoje slikice
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
koja cikasica
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Je Otok...nije malo 200 kn, ali ima ih stvarno sa nevjerojatnim rasponom cijena, ja sam viđala takve i za 1000 kn po privatnim rasadnicima!..... Da ne bi svi "tješili" Šteficu kak je jeftino prošla
![]() ![]() ![]() ...i još da rezimiram....da je i 500,00 kn...ono zadovoljstvo kad kupiš ono što si dugo želiš.....pa ko to može platit!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Štefica, cikasica je baš prava, tim više što ćeš moći gledati kako ti novi listovi brzo rastu, za nekoliko dana bit će veliki kao i ovi drugi.
200 kn nije malo, ali dobro si prošla, ja sam takve viđala za 500 kn |
|
![]() |
|
Evo Štefica još jedne poveznice između tvoje i moje cikasice....tvoja ima 15 otvorenih i 7 mladih listića...a moja ima 7 starih otvorenih i 15 novih....
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Bit če sjemena za svakog po malo ,samo ima još zelenu lopticu. Valjda če uskoro sazrjeti . |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stefice i jeste velicanstvena
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro je Flavia rekla mojim cikasicama je sigurno konkurencija, a do onih od Otok ćemo se još nagledati novih listova. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme meni...tvoja bajka i dalje cvate i tjera nas da joj se divimo
![]() Štefice, kako se meni čini, to sjeme dature će jako brzo planuti ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Jesam,Anaida,zokorijenila sam ju baš jučer i sad čekam rezultat.
Mislim da bi se trebala primiti. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivna je!! Ali i osvo ostalo cvijeće je za veeeeliku pohvalu. A jesi li probala zakorijeniti lavandu??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma Štefica TM je super . Da ja mom spomenem 200kn za cvijet, morala bi sama sebi šljivu napraviti
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala svima što hvalite moju palmicu
![]() Drago mi je da vam se sviđa. Flavija,baš si me nasmijala s tim da Otok i Lantana imaju konkurenciju ![]() ![]() Baš sam jučer vidjela u gradu na tržnici jednu malu cikasicu sa 3 lističa,cijena joj je 100 kn. A ja ovu svoju sa skoro 22 lista platila 199 kn. Poslje sam MM tješila s tim da ne košta niti 200kn ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasna palma
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
stvarno je prekrasna,
vrijedi svakog novčića
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cikasica je M R A K ! ....prava konkurencija onima od Lantane i Otok!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
cikasica za pet
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |