Avokado |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se isto primila ona koštica koju sam odmah u zemlju posadila,ko i tebi Tibore. Ako se ti sramiš svog primjerka onda ja svog ni spominjati nebi trebala. Prvo mi ga je sunce u proljeće spržilo i nikakav je bio.Onda se malo oporavio i vjetar mi je onaj veliki hibiscus bacio na njega pa se malo polomio.Sad recimo da preživljava.Tjera mlade(kako mu je hibiscus vrh pokidao) sa strane pa se nadam da će u proljeće ljepše izgledati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
la vam,no nije nista posebno.Mogao bih se postidjeti naspram primjeraka sto forumasi imaju.. Bolje mi se pokazala varijanta direktno u zemlju... Od prvoga dana ju drzim u prozoru u dnevnoj... Iako se preko ljeta moze uzgajati vani..
Trebalo bi joj cvaknuti vrh (vec je trebalo) da se dobro razgrana.. meni je lijep i ovako,ali ako se hoce postici bujnost,svi preporucuju... |
|
![]() |
|
Malky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 94 |
jel ti se bolje ponasa ova koju si piknul direkt u zemlju ili ona koju si drzao nad vodom??
ajd malo vise info, odrzavanje temp....itd
|
|
Odranski Obrež, N.Zagreb
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() iskreno nemam nikakvog iskustva ali moram prokomentarisati svaka ti cast |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
nisam nikad sadila tako nešta osim kestena ova tvoja je krasna
![]() |
|
AB100
|
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Imate li iskustva sa ovom biljkom?
Ovo mi je druga i za sada jako lijepo napreduje..
Na koji ste nacin sadili svoje?
Prvu sam zabo cackalicama sjemenku i drzao nad casom..
A ovu sam slucajno ubo u zemlju i evo je
vidim da su krenule i neke datule
![]() ![]() Ažurirao administrator - 24 Prosinac 2007 u 21:16 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |