Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izzy savršen je planer!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jedva sam našla svoju galeriju!
![]() ![]() Dakle, na poslu smo svi dobili / naručili od jednog dobavljača knjiga iste planere... Dođem na sastanak i pljas! 20 žena na stol izbaci iste rokovnike! Aaaaaa! Kakva noćna mora! Još je plave boje, a ja i plava se uglavnom preko ograde gledamo tako da sam morala poduzeti nešto po tom pitanju... Nisam htjela puno komplicirati, jednostavno i uporabno, i sad barem znam koji je MOJ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga moja ona tirkizno plava kutijica ti je pre..pre... prekrasna. Jednostastavna, a posebna.....
![]() Onaj decoupage papir na magnolije imam i ja i spremam se zapoćeti s njm preuređenje kćerine stare sobe...., al nikako da počnem.... ( necu da priznam , al umiren od straha da mi ne ispadne dobro )
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
jel se meni čini ili je izzy još uvijek na godišenjem? a gdje su novi radovi, halo pokreni se!!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma jel moguće da nisam iskomentirala onu prekraaaaaaaaasnu kutijicu ccccc
![]() predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Hvala Izzy...
Budem se igrala malo sa time.. samo se danam da necu cijeli paket salveta potrositi na isprobavanje :) |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Saara, nisu tapete nego doista reljefne salvete koje sam našla u Mulleru, premda sam tada tražila i tapete, ali nisam znala gdje ih mogu kupiti...
Boki, na kutijicu sam nanijela ljepila za decoupage (dakle, ono standardno ljepilo koje koristiš) i samo lagano pritiskala salvetu da se zaljepi, nisam išla kistom preko nje već samo prstima, kao da ljepiš običan papir na karton - dakle nema močenja s gornje strane salvete... Ljepilo nanosi pažljivo, ne obilato da ti ne probije kroz salvetu... S vanjske strane kutijice sam djelomično peglala salvetu jer sam htjela izravnati malo reljefe na drugoj, štrafastoj salveti, pa možeš i to pokušati, reljeg se ne ispegla odmah, moraš malo "uprijeti"! Eto, nadam se da sam malo pomogla... ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Meni se čini da su ovo tapete, ali naravno, možda griješim
|
|
![]() |
|
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Bok Izzy Imam jedno pitanje u vezi ove skrinjice... Kako si uspjela zaljepiti reljefne salvete? Ja pokusavam vec neko vrijeme i nikako mi ne uspjeva, a nasla sam krasnu salvetu sa kojojm sam si htjela napraviti pozivnice za vjencanje, pa ako bi mi mogla pomoci bila bih vrlo zahvala :))) |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ti se zbilja znaš vratit u velikom stilu. kutija je prekrasna! treba se javit još koja mama da te malo zaposli
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Izgleda da se nisam samo ja uljenila...ali povratak je vrlo uspješan...kutijica je prekrasna, tako je nježna i profinjena...nisam ni sumnjala u tebe. Bravo Izzy!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Izzy svaki put kad otvorim tvoju galeriju...vidim svakojake divote. tako mi je drago da nas veseliš svojim radovima. Želim još!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Presavršana kutija...baš po mom guštu
|
|
![]() |
|
Hihihi, draga, skužila sam odmah, nema problema!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Joooj, moram se smijati
![]() Izzy draga, ti kužiš kaj je pjesnik htio reći
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Cure moje, puno vam hvala i veeeelika pusa svima na lijepim komentarima!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eto, vidiš koliko imam vremena tek sada sam išla još jednom pogledati i palo mi je na pamet nešto...
Da li su ovo salvete ili papir???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
ovo je prekrasno
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prelijepo Izzy,prelijepo buđenje...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |