anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 48> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
odlični radovi
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
fala, fala
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
neće ta više biti upaljena, već je odradila svoje. mislim da ću je iskoristiti za nekakav stolni aranžman za Božić za na poslu. moj šef voli da se prostor prigodno uredi, a ako ne napravim nešto sama uvalit će mi neko kinesko sr.... kićasto.
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
tebe je baš krenulo sa odličnim radovima... okvir je super ispao, baš mi se jako sviđa kako ti je ispao lak... kao što bi naše učiteljice rekle: sjedi 5
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ma vidi ti to,pa skoro mi je promakao ovaj preljepi okviric i proba bozicnog dekoriranja,i to vrlo uspijesna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Okvirić prekokrasan!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
|
hvala cure!
![]() joj, žarulja me je tak sekirala da mi je skratila život bar za par godina. ne možeš je nikamo spustiti dok radiš jer se obavezno otkotrlja na krivu stranu, a ako je jednom rukom držim a drugom radim - nespretno. na kraju sam išla tražiti neku bočicu u koju sam je nasadila i onda radila posebno stakleni dio, a kad sam to zgotovila onda još prebojala onaj dio sa navojem. isto tako i lakiranje. ali ajde, nije tak loše ni ispala....
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
probaj sa školjkom za jaja - ono u čemu ih kupuješ ili sa posudom za jedno jaje
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
aaaaaa tko bi se toga sjetio
![]() pa ti si genijalka!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
zdjela je prekrasna. jesu li motivi sa salvete?
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Krasno! Zdjela je za 5!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Prelijepo, jednostavno i....ma
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala, moje dame!
je rose, motivi su sa salvete. i svakome tko želi testirati svoje strpljenje preporučujem izrezivanje ribizla i malina.... uh, al su me izmorili
![]() |
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Svaka čast na strpljenju i izvedbi!
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
Pemale ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
|
Mene nije jaaako dugo bilo tu i vidim da sam svašta propustila.
Prekrasni su ti radovi.
![]() I imam jedno pitanje.
Pomozi mi molim te. Gdje mogu naći ovakve kukice?
|
||
![]() |
||
|
ElzaBuba i Primavera
![]() Pemale, ja sam kukice kupila u Pevecu, ali još negdje proljetos. Probaj vidjeti da li još ima tamo ili na sličnim mjestima. A sa zadnje strane vješalice su stavljene one kukice koje se koriste za objesiti sliku (u ovom slučaju za objesiti vješalicu). to sam nažicala u radnji gdje uokviruju slike
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
predivno ajd da se mi malo zamijenimo ti mene nauci to a ja cu tebe čipku |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |