Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 140> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trube su mrakač..i ja bih bila ponosna nan njih..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kat-rea...to nisu trubice...nego TRUBETINE!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
trublje su ti stvarno prekrasne ,koliko su stare
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bako, to crveno je irezina o kojoj smo raspravljali poslije Skradnika. Ako od riječkih cura ne dobiješ ni jedan pelcerić, kod mene ih uvijek ima, to sam ti još ljetos obečala..... samo reci hoću ga i on stiže
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisi dosadna evo ja ih ponavljam jer su zbilja lijepe i lijepo smještene.Pravi ukras tvog već i tako krasnog vrta.
A što je ono tamno crveno uz kuću u pozadini,na prvoj slici?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Trube su ljepotice i slikaj ih samo još! Možda uz puno slika osjetimo i miomiris koji nam spominješ da se širi dvorištem...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Curke drage hvala na posjeti mom dvorištu i pohvalama za moje trubice, prišapnuti ću im da se i vama sviđaju
![]() Fuksija, kohleria koju sam uslikala cvjeta u uredu ( na poslu), ali kolegica koja ju donijela je i meni donijela pelceriće, tako da se nadam da će i moja biti takva....
Dzomba, moje trubice su posađene u bubanj od veš mašine. Sa njime idu u zemlju u proljeće, a na jesen sa njime idu van iz zemlje pa u podrum. Kako bubanj ima one rupice one puste korjenčiće kroz te rupice, znači nisu baš kao u tegli. Koliko sam čitala ne podnose temperature ispod 0, tako da neznam da li bi mogla kod tebe vani opstati....
Ja sam preklani jednu ostavila u zemlji " za probu", ali ili ju nisam dobro zaštitila ili joj se smrzo korijen, uglavnom propala je.
Šmrcko, o da imale su moje i lani i preklani tako puno cvjetova, pogotovo u ovoj drugoj cvatnji kada im cvijet ipak malo duže traje pa ih onda ima više istovremeno rascvjetanih nego u prvoj cvatnji.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako lijepe trubice, nikad nisam vidjela toliko cvjetova
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A ja si mislim,kak mi iz iste biljke dvije različite boje ispadnu!!!??Pa kad su od tebe a tebe to tako oduševljava da su i kod mene nastavile sa "šarolikom" cvatnjom. Joooj ja nisam van sadila trublje,nisam znala kako bi onda najesen sa njima a da im ne oštetim korjen,pa sam ih u tegli ostavila.Sad bi i moje tak velike bile.Fenomenalne su
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
S ovakvom ljepotom kao sto su slike trube nemozes nam nikad dosaditi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
kakve trube,
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
takve slike ne mogu da predju u dosadu,nikada
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trublje su prekrasne kao i cijelo dvorište
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Kat.rea, uzivala sam gledajuci tvoje cvijece.
Odusevila sam se trubicama, hibijem naravno, sarenim frajlicama, crvenom ruzom i kohleriom. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
trublje i dalija su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Stvarno prekrasno cvijeće moji favoriti ovaj puta su hibiskus i anđeoske trublje prekrasne su..
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nisi dosadna sa trubljama nego su one toliko lijepe da nikada dosta njihovih slika.
Jednom sam ti rekla da sam imala bijelu kraljevsku begoniju. Moja je imala neobično velike cvjetove, ali tvoja je je cijela neobično velika. Predivna ti je.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
A ovo su dalie koje sam proljetos sijala - HVALA SHASHA
|
|
![]() |
|
Hvala curke.
Moje trubice opet cvatu i to obilnije nego prvi put.
pa iz drugog kuta
i iz trečeg
P.S. oprostite ako sam dosadna sa trubama, ali naprosto ih obožavam, pogotovo njihov miris koji se širi cijelim dvorištem.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Cvijeće je predivno...ali dugo nismo vidjeli najljepšeg cvijetića Reicu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |