moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam mogla odoljeti i iako je mrak već,morala sam ih uslikati.
Kat.rea,još jednom veliko hvala
![]() bijela
![]() hmmmm...roza!!?...ili bijela!!??...ili oboje
![]() ![]() okrenem ja teglu no i sa druge strane je tako...i kak sad da ja znam jel bijela ili roza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
E po ovu zadnju dolazim po reznicu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zadnja i predzadnja su iste samo sa druge strane slikane.Ok,bilježim te,ova je tzv.2u 1
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, ja mislim da je 3 u 1, jer u pupoljcima je žuta
![]() ![]() Kokotić ti je prekrasan, pravi izložbeni primjerak
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ovo je prekrasno !!!! jel ima i za mene jedna reznica???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Nata,sjeti me najesen,kad ih bum spremala u kuću
![]() Kat,rea,bum ti novo sjeme donjela,mislim,nisam sigurna,da ima okolo starih kokotića i nešto"mladaca"
![]() Ma to i mene oduševljava kod njih,između svega ostalog,na proljeće je to bio jedan štapić i sad su tako narasle.Daj ti meni njih na prodgoj,procvast će one meni
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Je znam, u trečem mjesecu su bili štapići veličine i debljine olovke.....
|
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Nemoj me s tim trubljama dražiti...
![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
anđeoske trublje su stvarno anđeoske sa tim predivnim cvijetovima
bez obzira na boju sve su ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivna je trublja!!! Zanimljiva boja cvijetova.
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasna trubljica, a miriši sve do mene preko ekrana...............
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nikako da skinem slike.Večina ovog je već ocvala a neki cvatu sad još više.
No,bolje ikad nego nikad....
"Jesensko bjelilo"
čubar(hvala Iris)
![]() ostići
![]() pelargonija(hvala Brome)
![]() ovog su mački sveg strgali no ipak je pokazao da je živ...
pakujac
![]() pampas
![]() dicendra(hvala Flavii što mi je rekla di ih ima i Teak što mi ih je kupila)
![]() ![]() to je to od"bjeline"no da nije sve bijelo ima i crvenih dicendra
![]() ![]() ima i rozih no ocvale su dok se ja sjetila slikati
Aster(hvala Horti)
![]() ![]() Lantana iz sjemena(hvala Proljeću na sjemenju)
![]() astre(Hvala Silvek)
![]() "na cvijetu cvijet"
cinija
![]() Gerberi(hvala Lantani)
![]() iz pločnika je niknula
![]() plavi visoki aster(hvala Horti)
![]() encijan
![]() |
|
![]() |
|
SilveK,zakaj ova ima žuti vrh a ona što je ocvala nije imala?
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Shasha kod tebe još uvijek prekrasan vrt.
Kao prvo nisam znala da ima i aster u crvenoj ili roza boji, prekrasan ti je.
A i one pelargonije od Bromelije mi imaju tako lijepi cvijet...
Ma kod tebe je sve jednostavno prelijepo...nemam šta više komentirati, idem opet ponovno pogledati...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
naravno da je sve prelijepo kao i uvijek ali ova slika mi je bašbaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno, ova bijela dicentra je super a i sve ostalo cvijeće je za 10
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, ovo na slici je žuta klasnica. a žuto je pupoljak koji će se razviti u klasasti cvijet
![]() http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1878 Asteri su ti divni, znači i ti si se kao i ja opskrbila kod Horti ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() a ona mala nježno žuta mačuhica je pravi borac gdje je samo odlučila rasti, kao i uvijek tvoj vrt očarava ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, meni je najimpozantnija pampasica
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Divota, kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |