Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Korisnik | ||
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nema me par dana i već mi nedostaje tvoj vrtek
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|
![]() Onaj kineski oleander sam i ja dobila od Fatke ,samo ga ona zove grčki oleander. okućnica ti je divna, balkon divan,jednom rječju sve je ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Lukovice su super - proljeće će kod tebe biti zaista šareno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Cikasica ti je super, ja sam moju lani na jesen isto upecala po tako niskoj cjeni a veliku, još mi nije dala niti jedan novi list...
Dobar izbor lukovica, bit će sađenja....
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Sve je tvoje cvijece spremno samo jos hosta treba da se rastavi lijep pozdrav
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Krenula sam ti razgledavati vrt, ali kad sam vidjela balkon morala sam se vratiti tu. Predivan, super...
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
|
jedva čekam tulipane kad ti niknu,a i šafrane
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Hvala ti Fuksija kaj posječuješ moj vrt ![]() Jedva čekam proljeće,kad bi bar poslije jeseni išlo proljeće ![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Joj,Flavia,malo sam se prešla,taj sam lukec kupila u jednoj sjemenarni sad neki dan al sam ga sad slikala ![]() |
||
![]() |
||
|
Rosa2,to sam kupila u vrtnom centru Kalia. |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Štefek
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Stefice, balkon ti je prava fantazija.
A, vidim da si pripremila i lukovice, znaci bit ce rascvjetano proljece. ![]() ![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Joooj,a kak odoliti.Baš mi je MM rekao da bi morali u subotu iči još negdje pogledati za vanjske pločice,a ja sam mu predložila da odemo u Bauhaus ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
je...pričekaj malo dok si kupiš nove cipele....brže buš trčala po zemlju i teglin u vrtni centar!
![]() |
||
![]() |
||
|
Znači,ipak da još malo čekam
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Štefice, čini mi se da je baš u maloj tegli, iako joj to ne smeta, pa je možeš presaditi.
Pričekaj ipak da ovi mladi listovi narastu i napravi na dnu nove tegle drenažu |
||
![]() |
||
|
Hvala ti,Flavia,na iscrpnom odgovoru .
Ja se isto slažem s tobom,ak misli krepat,nek krepa odmah,a ja ču ipak njoj omogučit da dugo živi i dobro joj bude u zemlji ![]() Potražit ču kiselu zemlju i veči teglin . Polako ču ju izvadit i presaditi,pa se nek samo proba buniti ,al bu dobila ![]() Ona dobro zna da sam ja odgodila nove cipele za jesen (još ču ove malo zaljepit,pa idemo dalje ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |