Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 48>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 16:18
Okvir ti je lijep,niš se ne skuži da je prah malo otišal iz pukotina,žarulja odlična,ideja za 5,a zdjelica,baš slatka...samo za napuniti je.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 11:17
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

i proba za božićne dekoracije.
to sa žaruljom sam negdje vidjela pa mi nije vrag dao mira dok i ja nisam probala

Dobro da ti nije dalo mira jer sad meni neda mira...dolazim u iskušenje da poskidam žarulje pa makar življela u mraku.....mene je ovo oduševiloClap
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 14:13
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

predivno ajd da se mi malo zamijenimo ti mene nauci to a ja cu tebe čipku

dogovoreno! kad stižeš?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 14:16
piramida, smile78.
lula, drago mi je da sam te malo "uznemirila".jedva čekam da vidim tvoje. i ja planiram napraviti još koju, ali mislim da neću odvrtati po kući nego otići kupiti one najjeftinije koje ionako pregore nakon 4 dana.
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 14:23
savrsena je :))))

e...a kaj to moze svijetliti ili je ukras?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 14:31
plavi cvijete, ova moje je već pregorena pa nije ni predviđeno da svijetli,ali teoretski ako je nova, zašto ne? samo ne znam koliku temperaturu mogu podnijeti boje i lakovi a da se ne počne pušiti. možda uzeti neku slabu žarulju da ne grije jako i nikako ne ostavljati bez nadzora. ali nije to za mene. ja se vrlo često vraćam provjeriti jesam isključila peglu, kalorifer, rernu i sl. malo sam paranoična po tom pitanjuErmm
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 21:20

evo napokon i ja završila nešto. i kad sam danas poslikala ispraznila se baterija na fotiću pa sam do sada čekala da se napuni

da ne pričam puno...

za sol i papar

draga, ćime si bojala ove bočice? Feenomenalneeeee su!Clap
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 21:33

mamin stolić na terasi sa staklenom pločom bio je žrtva napada

Ma molim te otkrij mi kako si ovo izvela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neviđeno dobro!!!smile120
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 23:54
stol je ..... nemam riječi. Za nekoga tko muku muči s craclom ovo je naučna fantastikasmile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 16:08
renn, sve što sad vidiš na bočicama za sol i papar je salveta u komadu. jedino je ispod boja. na bijeloj bijela, a na crnoj tamno siva.

a stol je zapravo isto vrlo jednostavan. ploča je staklena pa sam s doljnje strane prvo zaljepila suncokrete, pa crackle (njega sam nanosila od sredine i išla stalno u krug), pa akrilna boja svijetla pa na nju još zlatna u koju sam dodala malo smeđe. boja je na crackle nanošena spužvicom pa su valjda zato pukotine dobro ispale.

mare, nije ti to naučna fantastika, to ti je čista srećaWink
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 17:51
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Prekoprekrasni radovi. Ovo za sol i papar me bacilo u nesvijest. Vauuuuuuuuuuuuuu!!!

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:28
ja bi za ovaj stol, a i jastuci su pase - ko bombončić. Kad budem velika budem probala i ja tak nekaj a ovo tvoje je savršeno
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 12:38
Hej Anastazija pa šta si ti svega lijepoga napravila dok me nije bilo!!!

ove posude za sol i papar su ti super ispale ali tek stol   eh to je već za naslovnice časopisa

super
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 21:00

hvala cure!

hana, stol je kod mame na terasi ali slobodno si sjedni, sad će kava! proljećka, ajde i ti navrati! jedino tako stol može na naslovnicu!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 21:09

Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

predivno ajd da se mi malo zamijenimo ti mene nauci to a ja cu tebe čipku

dogovoreno! kad stižeš?
samo kazi gdje si da vidimo dal je to izvedivo posto ja nemam vozackuLOLLOLLOLLOLLOL
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:17
sve mi je lijepo...i žarulja..i vješalice...i zdjelica smile141
žarulje ipak nemojte koristiti....mislim da bi za korišenje trebale druge boje i ljepilo....neke kojima ne smeta vručina....ovo bi vjerojatno smrdilo
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 17:42
rosa2, ma šta će ti vozačka?! teleportiraj se!

iris, drago mi je da ti se sviđa. ja isto baš nisam za to da se takve žarulje koriste. tko zna što bi se dogodilo... lako za to ako samo smrdi, ali šta ako bude bum! 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 11:30

hvala cure!

hana, stol je kod mame na terasi ali slobodno si sjedni, sad će kava! proljećka, ajde i ti navrati! jedino tako stol može na naslovnicu!

Čekaj, čekaj, jesam dobro zapamtila....Slavonija???

Nemoj se puno iznenaditi, ako ti se javim od nekuda uz put...LOLLOLLOL

Ah, da i trebalo bi biti nekih kolača, Slavonke su u tome nenadmašive...Smile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 15:52
[/QUOTE]

[/QUOTE]

dobro te vijuge služe! samo se ti javi, ali ako može dan prije da napravim kolače. a i nešto konkretno ako treba.smile41 ja sam uvijek gladna kada sam na putu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 09:25

[/QUOTE]

[/QUOTE]

dobro te vijuge služe! samo se ti javi, ali ako može dan prije da napravim kolače. a i nešto konkretno ako treba.smile41 ja sam uvijek gladna kada sam na putu
[/QUOTE]

Draga moja i ja sam uvijek za nešto konkretno, pogotovo za te slavonske specijalitete...LOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.