Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 104> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
erike su predivne a i ostalo cvijeće, nema još jeseni
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Erike i mene uvijek privuku u ovo doba godine - tvoje su prekrasne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Erike izgledaju super, limun je prepun plodova-biti će limunade!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš su prekrasne, ja ih obožavam, ali kod nas im baš ne paše, kupim svake godine i posadim u vrt, ali se posuše. Ova plavo bijela petunija je nešto neviđeno, barem meni...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Krasne biljčice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Krasan anturijum
![]() Ja sam isto čula za eriku da je za van. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako bi Dalmatinci rekli: Imaš puno lipih stvari!
![]() ![]() Erike sam (na slikama) vidjela i pod snijegom. A meni od tri kupljene lani preživjela jedna. Nemam pojma je l' su se smrzle ??(ipak je to morska klima) ili osušile.
Ostalo sve spominjem bez imena jer naprosto ne znam... ali zbilja su ti biljčice "za pet".
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Bilo mi je prijatno setati tvojim vrtom.
Najvise su mi se svidjeli hibiji, bugica, limun pun plodova i tecoma. ![]() Koliko ti je star limun? ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala Lora i meni je erika jako lijepa i mislila sam je posaditi u kamenjar ali mislim da će ipak morati u teglu radi mraza
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepe su calunne, ali erika je najljepša
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
Drage moje, danas sam kupila Ericu gracilis, malo sam čitala po forumu, netko kaže da sadi van a netko da nije za van..molim pomoć...šta sa njom sada, ja sam je kupila za kamenjar ali sad ni sama neznam..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Zamio je pravi
![]() Vidim ,bit če i limuna za ovu jesen ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |