OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 374> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ovo je slika za Retriver Saru, koja muku muči sa svojim vrtom u Senju.
Evo u kakvim uvjetima kod mene raste cineraria maritima ![]() gore od ovoga ne postoji, a i bura tu puše |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
|
Otok jednostavno i lijepo - čista petica. Uživancija je prošetati tvojim vrtom.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Otok već sam pohvalila tvoj vrt,sve u nemu je jako lijepo.Ali ova gornja sličica mi je baš legla uz kavicu,ova s c.m. ( da ne prepisujem).
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ovo "stotinjak" mi je zaista izgledalo pretjerano, ja bi na pamet rekla pedesetak vrsta. Vrag mi nije dao mira, uzela ja tekicu i krenula praviti spisak. Zaista sam se iznenadila, brojka je preko 100 - 120 biljaka kojima znam imena (s tim da sam npr. lantane brojila kao jednu biljku, a ne lantana žuta, bijela, narančasta, lila) + sedumi, sukulenti kojih sigurno ima 30-tak vrsta. I nisam brojila ono što je već ocvalo i ono što je pod zemljom - lukovice Ne mogu vjerovati, kad se je to sve nakupilo i gdje sve to stane, jer moj vrt nije veliki vrt. |
||
![]() |
||
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
|
![]() Malo po malo, nakupi se biljkica, i uvijek bi još nešto, zar ne. Ali kod tebe je sve divno uklopljeno! Raj za oči! |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Baš se veselim tvom brojanju i zapisivanju, jer i ja to volim raditi, onako radi sebe - "malo morgen" - volim se malo hvaliti.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
OTOK kao i uvek predivno!Zavidim ti sto ostavljas biljke u vrtu,a mene sad ceka pesadjivanje...
bas volim sto popisujes biljke,stavi spisak da i mi vidimo:) |
||
![]() |
||
|
Znate onu pjesmu
Ne daj se Ines, ne daj se godinama tako ja pjevam svom vrtu ne daj se vrte, ne daj se jeseni i zasad me sluša ovako su jučer izgledale vodenike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Puno lipo, rekli bi naši stori...
![]() A to što se broja biljaka tiće i ja sam jednom probala pobrojiti i popisati i iznenadila sam se koliko toga ima, a u tvom vrtu ima stvarno puno biljaka, pa nije ni čudo da si došla do tog broja. Vodenike ispod cikasice, slika je za 5 ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Ja moram citirati i tebe i Baku - 120 biljaka kojima znaš ime!!!??!! Bravo, bravo, braaaaavo ti!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() vodenke su famozne a tek cikasica ![]() |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Svaka čast na vodenikama, imaš prekrasno šarenilo
![]() |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Vodenke izgledaju savršeno..ali palma
![]() ![]() Predivno...
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Pravo more vodenki
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Svima puno hvala i velika
![]() A što se tiče količine i vrste biljaka koje u vrtu rastu, čovjek stvarno živi u zabludi. Najprije me je iznenadio broj vrsti, a kad sam išla malo sređivati taj popis ponovno sam se iznenadila, jer ako biljčice podijelim na ljetnice, trajnice ... zapravo najviše imam grmova koji cvatu |
||
![]() |
||
|
Lijepe kate (astre) - najkasnije su procvale od svih ljetnica, ali su zato još i sad prelijepe.
Sama sam ih sijala, dio dala mami, a kako mi je to uspjelo da kod nje ima najviše bijelih, a kod mene nijedna, to stvarno neznam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Još samo sličica lila lantane prije nego krene na put, nadam se da će stići živa i zdrava, ako ne - evo ovako je izgledala
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Nije meni što imaš takav spisak, nego sam ljubomorna što im znaš ime, a nemam ni rokovnik kao Triša
![]() Mislim da ćeš ove dane spisku dodati još 2-3 biljčice koje nemaš.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Predivne su ti vodenike Otok, njima kao da tek dolazi proljeće super
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |