Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno si smjestila biljkice...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Krasno izgleda!
![]() Jedino, gerber ne može prezimiti vani, ja sam svoje presadila u tegle i zimi ih unosim unutra ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
zaista prekrasno a i vaze su ti super
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Da baš to ove godine pokušavam napraviti, do sad mi je cvijetnjak bio prazan kad bi počeli mrazevi, sad od vas učim. I naučila sam da se može i nešto drugo osim mačuhica posaditi.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, i jesen može biti lijepa
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Neće me rad danas. U kopanje sam ubacila erice i vrijes i usput pokisla. Otišla na posao, vratila se, sve suho, velim ja mužu odoh ja, pa pol sata pola, i uspjela sam!
Da, ravno dva puta ubost štihaču, opet kiša. Možda sutra budem bolje sreće, a i radim prije podne. Kopanje su ljepše, još čekaju samo puzeće mačuhice i to će biti to. Sada su ovakve: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nove biljčice krasne, baš si pašu po bojama
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo pratim projekt "kopanje" od početka tj. od postavljanja, pa do prve ukrasne trave, pa maćuhice i neven...... sad da vidimo kako će izgledati ovo iz bunkera
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nekako mi se čini da sve naše jače polovice imaju isti problem...odvući nas od stalaža sa cvijećem
![]() cvijećke za pet...sad me još zanima dobitna kombinacija ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Juhuhu, lijepe si cveteke kupila - sad čekamo da kiše stane i da ih posadiš!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nadam se da ti ne pada kiša pa ćeš uspjeti nadopuniti one predivne batonske vaze, jer sve što si kupila će dati novu notu tvojem projektu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala, samo da ih stignem posaditi, ali sutra imam cijelo popodne rezervirano samo za njih.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Malo si se ponovila?
![]() Super si se ponovila, biljkice izgledaju odlično...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Na žalost nisam ništa uspjela posaditi jer je počela kiša, kad uspijem stižu slikice.
|
|
![]() |
|
Juče sam bila u shopingu i kao šlag za kraj malo sam ponovila i svoj vrt:
|
![]() |
|
Hvala!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svida mi se ovo...bas ti je lijepo...jos kad se popuni cvijecm bit ce prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |