lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lula, radovi su ti predivni. Ogledala su
![]() ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Primavera....ajde molim te na pp adresu...mogu biti posvečena tome koliko god hoću, ali meni su prijatelji bitniji od moje posvečenosti. Zato molim te adresu na pp. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Lula, fenomenalno...bez teksta sam...pa naravno da si prihvatila narudžbu, zašto ne, i želim ti da ih imaš što više...prekrasno radiš i konačno bi ljudi trebali početi cijeniti ono što naše žene znaju napraviti svojim rukama i maštom....kaj se salvetice tiče, nije priša, neću da od sebe uzimaš i šalješ meni, jer ti si ipak posvećena najviše decoupageu, a meni on ipak dodje samo kao povremena razonoda ili zgodan poklon za nekoga... u svakom slučaju hvala ti na ponudi, veliko si srce
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Božica,dori-st, leonarda, ElzaBuba, hana,anđelka, piramida, martina1306, monna-1....hvala vam curice moje drage....lijepo je znati da se ono što radimo sviđa onima do čijeg nam je mišljenja stalo... |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Gledam i divim se!!
![]() |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
ogledalo je
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno ogledalo!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Tko ne bi želio takvo ogledalo u svom stanu?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
krasno, nije ni čudo da si dobila narudžbu.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
krasno......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lula, tvoji radovi me ostavljaju bez teksta, sve je to naprosto savršeno, i motivi, i tehnika, još ova ogledala ovako na žutom zidu se posebno ističu!Savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Jako lijepi radovi...predivan cracle (ja uvijek hvalim cracle jer mi baš ne ide)..tako da me ovakvi radovi obaraju s nogu..svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje....znam da ste ga jednom već vidjele u mojoj galeriji, ali zato baš su poslikano staro i novo ogledalo. Za mene je ovaj duplić jako važan jer eto prihvatila sam prvu narudžbu i jesss prodala ogledalo ono sa makovima i ovo novo sa suncokretima. Rađeno je ipak malo drugačije...ukombinirala sam zlatni prah i smeđu uljanu...tako da ga ipak malo posvijetlim...eto mojih klonova |
|
![]() |
|
Primavera ..nemam istu salvetu, ali imam još koju drugačiju sa đurđicama...pošaji mi na pp adresu da ti pošaljem ...podijelit ću nam popola....
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
Hvala ...curice moje...
Primavera ...četka i etui su iz istog dučana...reči ću samo onog na o...da nebi bilo da reklamiram. Četka je drvena po 7 kn, a etui je imao neke životinje pa sam se ponašala kao da ih nema, on je koštao 6 kn. A radila sam sa salvetom...dobila jednu i dugo je čuval dok nisam odlučila što ću s njom. Moja majka se zove kao taj cvjetak...pa mi je zato drag.
Anastazija...ode moj kompletić...još jučer...još ga nisam bila ni polakirala a moje srednje djete donjelo je pozivnicu
![]() Dada naravno da mogu i sunčane u etui...samo nesmiju biti jako velike jer nije nešto velik...
Svima redom po pusa...
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sad mi je krivo što ne nosim naočale...a možda bi jedne sunčane mogle stati unutra!?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Još jedan savršen komplet
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |