Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Korisnik | ||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lijepo si popunila policu....i slažem se sa kaćom...trebala bi malo dodati boje da dođu do izražaja ovi lijepi motivi. Mada je i ovako preslatka...
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Kantica i vtć su ti baš slatki..a i poloca ti je super
|
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
sve tvoje je meni uvijek jednostavno prekrasno
nimalo kicasto...jednostavno, PRESAVRSENO!!! |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Slažem se u potpunosti! Predobri radovi!!! |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Cure moje....velika
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
prekrasni radovi!
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Evo nove dvije boce....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasne su,sve ljepša od ljepše
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
malo sam se vratila unatrag, opet sam fulala nešto... kanticu i vrč. prekrasni su, a ove zadnje dvije boce su čista fantazija. gdje ih samo više pronalaziš tako neobičnih oblika?
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Super! Daj poslikaj ovu sa gitarom i sa druge srane!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
jako si vrijedna....a radovi su jako lijepi
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
sve ti je jako lijepo,uredno i decentno.Meni su one zdjele s tanjurima na početku odkične
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo, sinoć sam probala nešto novo, ja to zovem decoupage&vintage....
nadam se da sam uspjela...tanjur...
![]() ...i zdjelica..u kompletu..(da ne radim samo boce i boce i boce...)
![]() |
||
![]() |
||
|
A ovo je jedna stara tacna (valjda 100 godina..od moje bake), a motiv...poznat?
![]() |
||
![]() |
||
|
I onda...na kraju...boca za dušu... ![]() |
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
boca ti je predivna!!! Molim te otkrij mi kako radiš boce i kojim materijalom.(postupak), ja se još ne usuđujem ,a tvoje su ![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
|
Dakle: premažem bocu s univerzalnom bojom za drvo, metal (akrilna). Konkretno: na ovu bocu sam stavljala i cracle (prije toga na tom mjestu sam obojala tamnije roza). Kad se cracle osušio pretupkala sam svjetlije roza cijelu bocu. Gdje je bio cracle lak, ispucalo je. Nakon toga motiv, mašna i to je to. Nadam se da sam dobro objasnila. Moraš probat, a ako zapne slobodno pitaj.
Hvala ti na pohvalama. Drago mi je da ti se boce saviđaju.
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Krasni radovi! |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() ![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
božica je bila jaakoooo vrijedna....sve pohvale . Meni se dopala tacna...iako je motiv poznat a tacna stara...meni je super.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |