Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 07:59
Ovo je slika za Retriver Saru, koja muku muči sa svojim vrtom u Senju.

Evo u kakvim uvjetima kod mene raste cineraria maritima

gore od ovoga ne postoji, a i bura tu puše

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 08:20
Otok jednostavno i lijepo - čista petica. Uživancija je prošetati tvojim vrtom.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 08:31
Otok već sam pohvalila tvoj vrt,sve u nemu je jako lijepo.Ali ova gornja sličica mi je baš legla uz kavicu,ova s  c.m. ( da ne prepisujem).
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 08:46
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Amarilisi!Confused Ovakve još nisam vidjela.
Inače kod tebe mi se užasno sviđa to što imaš puno raznog cvijeća u teglama, ali zakamuflirano između onog u kemanjaru, zemlji.
Baš imaš smisla za šaroliko uređenje vrta. Da ne spominjem "stotinjak" vrsti raznog bilja!Thumbs%20UpClap

Ovo "stotinjak" mi je zaista izgledalo pretjerano, ja bi na pamet rekla pedesetak vrsta.
Vrag mi nije dao mira, uzela ja tekicu i krenula praviti spisak. Zaista sam se iznenadila, brojka je preko 100 -  120 biljaka kojima znam imena (s tim da sam npr. lantane brojila kao jednu biljku, a ne lantana žuta, bijela, narančasta, lila) + sedumi, sukulenti kojih sigurno ima 30-tak vrsta. I nisam brojila ono što je već ocvalo i ono što je pod zemljom - lukovice

Ne mogu vjerovati, kad se je to sve nakupilo i gdje sve to stane, jer moj vrt nije veliki vrt.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 08:57
Clap Divno, predivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malo po malo, nakupi se biljkica, i uvijek bi još nešto, zar ne.
Ali kod tebe je sve divno uklopljeno! Raj za oči!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 09:19
Baš se veselim tvom brojanju i zapisivanju, jer i ja to volim raditi, onako radi sebe - "malo morgen" - volim se malo hvaliti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 09:46
OTOK kao i uvek predivno!Zavidim ti sto ostavljas biljke u vrtu,a mene sad ceka pesadjivanje...
bas volim sto popisujes biljke,stavi spisak da i mi vidimo:)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 10:25
Znate onu pjesmu
Ne daj se Ines, ne daj se godinama

tako ja pjevam svom vrtu
ne daj se vrte, ne daj se jeseni

i zasad me sluša

ovako su jučer izgledale vodenike

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 10:32
smile94 Predivno....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 10:39
Puno lipo, rekli bi naši stori...Clap
A to što se broja biljaka tiće i ja sam jednom probala pobrojiti i popisati i iznenadila sam se koliko toga ima, a u tvom vrtu ima stvarno puno biljaka, pa nije ni čudo da si došla do tog broja.
Vodenike ispod cikasice, slika je za 5 Clap
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 12:08
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Amarilisi!Confused Ovakve još nisam vidjela.
Inače kod tebe mi se užasno sviđa to što imaš puno raznog cvijeća u teglama, ali zakamuflirano između onog u kemanjaru, zemlji.
Baš imaš smisla za šaroliko uređenje vrta. Da ne spominjem "stotinjak" vrsti raznog bilja!Thumbs%20UpClap

Ovo "stotinjak" mi je zaista izgledalo pretjerano, ja bi na pamet rekla pedesetak vrsta.
Vrag mi nije dao mira, uzela ja tekicu i krenula praviti spisak. Zaista sam se iznenadila, brojka je preko 100 -  120 biljaka kojima znam imena (s tim da sam npr. lantane brojila kao jednu biljku, a ne lantana žuta, bijela, narančasta, lila) + sedumi, sukulenti kojih sigurno ima 30-tak vrsta. I nisam brojila ono što je već ocvalo i ono što je pod zemljom - lukovice

Ne mogu vjerovati, kad se je to sve nakupilo i gdje sve to stane, jer moj vrt nije veliki vrt.

Ja moram citirati i tebe i Baku - 120 biljaka kojima znaš ime!!!??!! Bravo, bravo, braaaaavo ti!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 12:09
smile93predivno kod tebe je proljeće, a ne jesen
vodenke su famozne a tek cikasica smile120
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 22:22
Svaka čast na vodenikama, imaš prekrasno šarenilo smile57
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 22:28
Vodenke izgledaju savršeno..ali palma smile93smile227...
Predivno...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 22:47
Pravo more vodenki 
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 10:47
Svima puno hvala i velika smile78

A što se tiče količine i vrste biljaka koje u vrtu rastu, čovjek stvarno živi u zabludi.
Najprije me je iznenadio broj vrsti, a kad sam išla malo sređivati taj popis ponovno sam se iznenadila, jer ako biljčice podijelim na ljetnice, trajnice ...
zapravo najviše imam grmova koji cvatu
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 10:57
Lijepe kate (astre) - najkasnije su procvale od svih ljetnica, ali su zato još i sad prelijepe.
Sama sam ih sijala, dio dala mami, a kako mi je to uspjelo da kod nje ima najviše bijelih, a kod mene nijedna, to stvarno neznam

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 10:58
Još samo sličica lila lantane prije nego krene na put, nadam se da će stići živa i zdrava, ako ne - evo ovako je izgledala

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:12
Nije meni što imaš takav spisak, nego sam ljubomorna što im znaš ime, a nemam ni rokovnik kao Triša Cry ...

Mislim da ćeš ove dane spisku dodati još 2-3 biljčice koje nemaš.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:23
Predivne su ti vodenike Otok, njima kao da tek dolazi proljeće super  Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.