Tajčica nudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze ljubicasta datura i pasiflora.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kakav je to puzavac
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
zabilježi me za navedene biljčice. adresu šaljem na pp
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ja bi malo šaša
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Može meni sjeme ljubičaste dature???
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
evo i mog popisa što još nudim:
sjeme ljubičaste dature
ljubičasti puzavac
sjeme pasiflore (plavo bijela)
zakorjenjene vanjske hibije
šarenolisni šaš
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Željka23, malosrce i mamaa paketići sa lavandom krenuli su
![]() Pozdrav
|
|
![]() |
|
djevojčice, ja svoju lavandu režem na jesen, i u proljeće sam je dio obnovila režući onu koja je ocvala. Najbolje ju je kod sadnje staviti u hormonski prah i zalijevati u poečtku, kasnije je zaljeva samo kiša.
Ako tko želi na jesen neka pošalje adresu na pp.
Pozdrav
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |