Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 370> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš mi je drago da nisi na taj dio zaboravila, pa kad imaš vremena poslikaj, nema veze što nije savršeno, najljepše je onako, brrr, divlje.
Pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kamenjar je prekrasan
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opet sam uživala u tvojem vrtu....kišica je stvarno dobro došla, sve izgleda živahno nakon nje
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Volim prošetati tvojim vrtom,u svako doba dana
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala SilveK, Smrcko i Željka
![]() Danas sam opet čistila onaj dio ispod mog vrta, "slatko" sam se umorila, svu negativnu energiju sam usmerila na suhu travu koje sam počupala čudesa. Samo jedna sličica (za Shashu) dok potpuno ne ocvate, kalistemona, izgleda mi kao da je neku bundu obukao... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slika je odlična,čestitam na 100 stranica ovog raja!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joj kako je medeni
![]() Lantana,jesi vidjela negdje žuti kalistemom?
Nisam,do nedavno,ni znala da ima i žuti.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala ti Rose moja draga, ti si moj vjerni posjetitelj, a 100 stranica, stvarno, ja to nisam ni vidjela, dobro mi ide na forumu, a i vi ste zaslužni svi za ovih mojih 100 stranica, da nije bilo vas nebi bilo ni ovih stranica ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nisam ih Shasha tu kod nas vidjela, ali ima svakakvih boja, bijele, lila, žute, ma da ti pamet stane..., možda ih jednom i nabavimo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Smrcko, ma gdje ti samo tako brzo uvijek nađeš, ovako neke prigodne sličice. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super je kalistemon!!! Čestitke za 100 stranica!!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() uf,sto su pedivni,svidja mi se puno,ali ne nabavljam jer ne znam sta bi sa njim zimi. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kišica je predivno osvježila i tvoj kamenjar koji je i inače prepun ljepote.. A biserak... Kako li je samo lijep biserak (ja sam nedavno dobila grančicu istog pa ju probam zakorijeniti....)!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno, krasno!.....obožavam tvoj vrt mediteranski...ali ovaj put moram izdvojiti ovu slikicu
![]() neznam da li su mi ljepše ruže...ili divna cikasica gore desno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana kada gledam ove tvoje slike sa cvijećem, imam neodoljivu želju nešto ti napraviti...
Moram nešto organizirati da ove slike možeš uvijek gledati a ne samo kada upališ forum...
Dalje se neću izdavati...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad gledam tvoje kamenjare i svaku šačicu zemlje zasađenu predivnim cvijećem, kad čitam tvoje komentare o suši i jakim burama, a na kraju vidim ovu divotu mogu samo reći - moj duboki naklon tvojim ručicama, znanju i znoju!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja jučer malo slikala moj obnovljeni i očišćeni kamenjar.... prema ovom tvojem mogu staviti škartoc na glavu....
![]() FAMOZNO!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
opet ja šećem
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |