Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 165> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svi su se spremili k tebi, doći ću i ja, jer bilo po noći bilo po danu, uvijek me nešto ugodno iznenadi u tvom malom vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ove koprive su predivne, tako šarene baš ukrašavaju vrt..
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovih dana ste bile vrijedne i čistile, kopale, sadile pa krenula i ja u akciju
krenula od kamenjara u kojem se kamen nije vidio očistila i posadila mačuhice nisam baš zadovoljna, nedostaje mi boje iliti šoping pod hitno za sada je ovako ispod glicinije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
a zatim još "tumbanja"
![]() ![]() trebalo je još posaditi lukovice tulipana, narcisa, zumbula, šafrana.. to su stare lukovice nisam još ništa kupovala ![]() ![]() ![]() ![]() za sada to izgleda ovako, moramo čekati da lukovice niknu i naravno procvijetaju |
|
![]() |
|
ovaj hibiskus- moju ivanu- naprosto obožavam cvijeta cijelo ljeto
![]() a ova ruža naprosto nema sreće već sam je selila a morati ću još, tako lijepo miriše- neznam kako se zove ![]() a od ove pokušavam napravit stablašicu ![]() i ruselija neprekidno cvijeta ali joj se ne sviđa kiša i hladno vrijeme ![]() baš kao i plumbago ![]() decemberke su neumorne ![]() |
|
![]() |
|
i još malo
![]() ![]() ![]() i za kraj nadam se da će je prepoznati ona kojoj je namjenjena ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je cvijeće a i mjesta ima koliko vidim,dakle u šoping pod hitno!
![]() |
|
![]() |
|
ma nažalost nema previše mijesta i još će mi dio pod beton
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
instalacija sa bacvom je izvrsna . nemoj plakati zbog sopinga,nema potrebe i ovako
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super si ti to sredila!! Morat ću i ja krenuti u akciju pretumbavanja svog vrteka.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svaka čast - dobro si očistila.
Kad sam gledala slike pomislila sam: ovu moram pohvalit, ovu , ovu - ma sve su lijepe. Plumbago je naravno moj favorit, ali ljepotan u bačvi me oduševio!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi, ova tvoja krasna ruža koju kažeš da ćeš morat selit meni liči na čajevku Acapella, probaj malo proguglat pa usporedi, a ima i ovdje o toj ruži http://www.helpmefind.com/plant/pl.php?n=28617&tab=36&qn=1&qc=d
...ruselija ti je krasna, bez obzira što je već skoro jesen, a plumbago savršen....ja sam prije par dana dobila dva pelcerića od bijeloga plumbaga pa sam ga stavila na zakorjenjivanje po tvom receptu. Nadam se da će se primit...
![]() |
|
![]() |
|
i ja se nadam da će ti se primiti bijeli plumbago
![]() ![]() ruža i meni sliči na Acapellu i jako lijepo miriše |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš imaš lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi....mislim da trubicu trebaš zapelcati malu, malu....i onda kad se primi (ali dok je još dovoljno mala) šibneš meni na moje veliko zadovoljstvo! Takav sam ja "postupak" smislila za bijeli plumbagić...naravno samo u suprotnoj relaciji...samo ak se primi....nadam se da hoće jel sam na više mjesta pročitala da se lako prima....
![]() |
|
![]() |
|
šta ti je ova prevelika????
![]() |
|
![]() |
|
Jooj Bromi....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bromi, vidim kod tebe mnogo cvijeća koje teško prezimljava kod tebe vani po zimi, plumbago, bugenvilija........... kamo ti s njim?
![]() Posebno me zanima za plumbago (nabavila sam si ga, a ne znam kamo snjim prekozime)
|
|
![]() |
|
Problem mi je jer imam stvarno puno toga a u kući bude pretoplo, dio spremim u podrum i to ono koje ne treba puno svijetlosti jer je dosta mračno- plumbago može prezimiti u podrumu baš kao i oleanderi, jasmin, kaktusi, kale, amarilisi, krumpirko, fuksije, begonije, burgmansije
nešto i propadne pa na proljeće sve ispočetka ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |